Halvor Harsem:

Avslører «hemmelig» brudd

- Dritt, kjipt og vanskelig.

BRUDD: Halvor Harsem, også kjent som kong Halvor, avslører brudd etter åtte år. Foto: Paul Paiewonsky / Dagbladet
BRUDD: Halvor Harsem, også kjent som kong Halvor, avslører brudd etter åtte år. Foto: Paul Paiewonsky / Dagbladet Vis mer
Publisert

YouTube-profil og blogger Halvor Harsem (34), bedre kjent som selvutnevnt konge av Briskeby og «kong Halvor», har i flere år vært en kjent skikkelse for det norske folk.

Sammen med livspartneren Rambo, en perserkatt, har han både blogget og blitt en slags influenser.

De seineste åtte åra har han også vært i et forhold med samboeren Mila, som også har vært synlig på kanalen hans.

I en episode av podkasten «Spesialklassen», som Harsem har med Egil Åsen, avslører YouTuberen nå at han og samboeren valgte å gå hver til sitt i fjor.

Der kommer det blant annet fram at det har vært et hektisk år for Harsem.

TRADISJON: Influenser «Kong Halvor» mener et forbud er på sin plass. Reporter: Signe Elise Morthen Stenersen / Dagbladet Vis mer

- Det har vært mye, mye dritt, som jeg prøver å snu til noe bra, sier han, og fortsetter:

- På samme tid i fjor så ble det slutt med meg og samboeren min - som jeg har vært sammen med i nesten åtte år - som er ganske dritt. Og selv om det ikke er noe drama eller en «beef», så er det fortsatt dritt, kjipt og vanskelig.

Videre beskriver 34-åringen seg som et menneske som trives i komfortsonen, og at det derfor har vært en stor omveltning. Denne sommeren flyttet han inn i egen leilighet.

- Det har vært ganske mye det siste året, på godt og vondt, som krever omstilling i livet mitt. Det er både skummelt og spennende. Jeg har flyttet for meg selv og skal bruke vinteren på å resette og finne meg sjæl, sier han til Dagbladet, og legger til:

- Det går nok fint. Livet er et lære, man må alltid lære!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer