Pernilla Wahlgren:

Avslører «hemmelig» flørt med kollega

Artisten kommer med flere pikante detaljer fra deltakelsen i «Let's Dance».

FANT TONEN: Pernilla Wahlgren deltok i svenske «Let's Dance» i 2012. Der fant hun tonen med dansepartneren og en annen konkurrent. Foto: Thomas Andersen / TV 2
FANT TONEN: Pernilla Wahlgren deltok i svenske «Let's Dance» i 2012. Der fant hun tonen med dansepartneren og en annen konkurrent. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden avslørte artist og skuespiller Pernilla Wahlgren (55) noen pikante detaljer fra da hun var deltaker i svenske «Let's Dance» i 2012.

I en episode av «Wahlgren värld» var 55-åringen på brunsj hos hotellkongen Petter Stordalen (60), hvor hun under en samtale glapp en stor hemmelighet.

- Jeg lå med to personer da jeg var med. Både dansepartneren min og en konkurrent, sa hun med et lurt smil.

Hun hadde ingen problemer med å dele at den ene hun fant tonen med var dansepartneren Tobias Bader, og at den andre var en konkurrent, som hun valgte å ikke navngi - før nå.

Søndag var Wahlgren blant gjestene i Bianca Ingrossos (28) talkshow, der ble hun spurt rett ut av dattera om hvem den andre mystiske mannen var. Det skriver Aftonbladet.

- Vi må finne ut hvem den andre mannen eller kvinnen var, sa Ingrosso i episoden.

Deretter viste hun fram et bilde av de fem kjendisene som deltok i den samme sesongen, Pär-Ola Nyström, Marcus Schenkenberg, Antonio Hysén, Bengt Frithiofsson og Anders Timell.

Før Wahlgren svarte på spørsmålet, forklarte hun at hun hadde en periode i livet hvor hun var «litt vill», men ville påpeke at hun ikke møtte mennene samtidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer