Nicole Kidman:

Avslører hemmelig forlovelse med Lenny Kravitz: - Jeg var ikke klar

Før Nicole Kidman traff Keith Urban hadde hun en kort og intens romanse med rockestjerna. 

LYKKELIG GIFT: I elleve år har Nicole Kidman og Keith Urban vært mann og kone. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIG GIFT: I elleve år har Nicole Kidman og Keith Urban vært mann og kone. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Nicole Kidman (49) er for tiden aktuell i tv-serien «Big Little Lies» som er full av intrikate forhold.

Nå avslører Hollywood-stjerna at hun har et hemmelig bånd med en av motspillerne også utenfor skjermen.

VAR FORLOVET MED FAREN: Her er Nicole og Zoe sammen under premieren av TV-serien «Big Little Lies» 7. februar. Foto: Ntb Scanpix.
VAR FORLOVET MED FAREN: Her er Nicole og Zoe sammen under premieren av TV-serien «Big Little Lies» 7. februar. Foto: Ntb Scanpix. Vis mer

To år etter skilsmissen fra Tom Cruise (54) i 2001, innledet Kidman en romanse med rockeren Lenny Kravitz (52), og nå spiller hun mot datteren hans, Zoe Kravitz (28), i «Big Little Lies».

Nicole Kidman og Lenny Kravitz var kjærester i omkring ett år og holdt en lav profil i media. Hele 13 år etter bruddet, avslører skuespilleren at de planla å gifte seg.

- Jeg kjente Zoe fra før fordi jeg var forlovet med faren hennes, forteller hun til The Edit.

- Alt er i familien. Jeg er veldig glad i Lenny; Han er en fantastisk fyr.

Distraherende talentfull

Etter ekteskapsbruddet fra Tom Cruise, som hun har adoptivbarna Isabelle (23) og Connor (21) med, ble Kidman linket til både Jude Law (44), Steven Bing (51) og Lenny Kravitz.

KIDMANS EKS-FORLOVEDE: Lenny Kravitz har vunnet en rekke priser for musikken sin. Han vant blant annet Grammy Award for «Best Male Rock Vocal Performance» fire år på rad fra 1999 til 2002. Foto: NTB Scanpix.
KIDMANS EKS-FORLOVEDE: Lenny Kravitz har vunnet en rekke priser for musikken sin. Han vant blant annet Grammy Award for «Best Male Rock Vocal Performance» fire år på rad fra 1999 til 2002. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

I 2007 åpnet hun seg om forlovelsen - uten å røpe hvem det gjaldt.

- Jeg ønsket egentlig ikke noe forhold. Jeg ville bare at barna skulle ha meg, og jeg følte meg ikke komfortabel med å ha en annen person i alt kaoset. Men så ble jeg forlovet med noen.... Men det var bare ikke riktig. Jeg var ikke klar. Vi var ikke klare, fortalte hun til Vanity Fair den gang.

Zoe Kravitz er datter av Lenny og hans ekskone Lisa Bonet (49), og er kjent fra «The Cosby Show». Hun har bare fine ting å si om Kidman og hennes skuespillerprestasjoner.

KJENT FAMILIE: Fra 1987 til 1993 var Kravitz gift med Lisa Bonet. Sammen fikk de datteren Zoe. Eksene står hverandre fremdeles nær. Foto: NTB Scanpix.
KJENT FAMILIE: Fra 1987 til 1993 var Kravitz gift med Lisa Bonet. Sammen fikk de datteren Zoe. Eksene står hverandre fremdeles nær. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Nicole kan være stille og sjenert, noe som er veldig interessant med tanke på hvilken sinnsyk skuespiller hun er. Hun er så dyktig at det noen gang ble distraherende. Etter hver scene hadde jeg bare lyst til å stoppe og si: «Wow».

Ifølge People traff Kidman og Kravitz hverandre da hun leide leiligheten hans på Manhattan sommeren 2003.

- Hun vil alltid være en spesiell person i livet mitt, sa artisten til nettstedet i 2004.

I dag er Kidman gift med countrystjerna Keith Urban (49).

De giftet seg i 2006, og har døtrene Sunday Rose (8) og Faith Margaret (6) sammen.

GAMLE DAGER: Nicole Kidman er gjest hos Graham Norton, som har funnet noen bilder superstjerna ikke har sett på en stund. «Graham Norton Show» går på BBC Brit fredager kl. 23.00. Video: Graham Norton Show / BBC Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer