Merete Lingjærde:

Avslører «hemmelig» frieri

«Skal vi danse»-dommeren og kjæresten Anders Mørk har forlovet seg.

PAR I HJERTER: Merete Lingjærde og kjæresten forlovet seg 1. oktober. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet
PAR I HJERTER: Merete Lingjærde og kjæresten forlovet seg 1. oktober. Foto: Henriette Eilertsen / Dagbladet Vis mer
Publisert

«Skal vi danse»-dommeren Merete Lingjærde (58) og kjæresten Anders Mørk (54) har forlovet seg. Det skriver TV 2.

- Jeg hadde tenkt på det lenge, vi fant ut ganske fort at vi passet bra sammen. Men man må ta rennefart, så da gjorde jeg det også ble det ja, forteller Mørk til kanalen.

Frieriet fant sted på Norefjell 1. oktober - noe som betyr at det forelskede paret har holdt forlovelsen tett til brystet i godt over en måned.

Paret kan videre avsløre at bryllupet vil finne sted sommeren 2021.

- Vi kan røpe at det blir i juli og at jeg skal gifte meg i kirke. Kirken er booket, i Asker, og gjester er varslet, forteller Lingjærde til TV 2.

- Vi gleder oss masse og ser fram til en fantastisk dag i kjærlighetens tegn. Det er viktig for oss å dele den spesielle dagen med familie og venner. Herlig å finne mannen i mitt liv i voksen alder, sier «Skal vi danse»-profilen til Dagbladet.

STERK HISTORIE: Dommer i «Skal vi danse», Merete Lingjærde, forteller en sterk historie på TV 2. Video: TV2 Vis mer

Ble samboere

Den hyggelige nyheten kommer bare et par uker etter at paret dukket opp sammen på premieren på musikalen «West Side Story».

Dette var første gang Lingjærde viste fram kjæresten på denne måten, og til Dagbladet kunne hun også røpe at de hadde blitt samboere.

- Vi er samboere, ja. Det var vært en glidende overgang fra «coviden», sa «Skal vi danse»-profilen.

Kjæresten Anders Mørk var full av lovord om sin store kjærlighet.

- Hun er snill, omtenksom og er ikke så hard som folk tror. Vi er veldig like. Vi klikker, liksom. Det er sømløst, sa han til Dagbladet.

Det var i april Lingjærde kunne røpe at hun har fått en ny mann i livet sitt. Det avslørte hun overfor «God Kveld Norge», hvor hun også kunne røpe at det var via datingappen Tinder hun møtte sin utvalgte.

- Det var full klaff med en gang. Jeg har aldri opplevd maken. Vi traff hverandre igjen helga etter, og vi har vært veldig mye sammen etter det, sa Lingjærde til TV 2-programmet den gang.

- Ment for hverandre

Da Lingjærde snakket med Dagbladet i sommer, fortalte hun åpenhjertig om sitt ferske forhold, og la ikke skjul på at hun avslørte forelskelsen svært tidlig.

- Jeg har jo aldri snakket om noen kjæreste i mediene tidligere, men jeg skjønte at vi er ment for hverandre. Så da jeg gjestet «God Morgen Norge» hadde vi bare vært sammen i tre til fire uker, men vi visste at det var oss, sa hun.

Da kjæresteavsløringen først kom, var hun forsiktig med å avsløre identiteten hans. I sommer føltes det imidlertid mer naturlig å vise fram kjæresten, ettersom han både hadde møtt flere i familien, venner og barn. På spørsmål om hvordan han ble mottatt, svarte Lingjærde:

- Det har vært veldig positivt. Han er jo verdens søteste og snilleste. Det går jo ikke an å ikke like han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer