Malin Nesvoll:

Avslører hemmelig kjæreste

Kjærligheten satte en stopper for flytteplanene til influenseren.

FORELSKET: Malin Nesvoll møtte drømmemannen på Tinder. Foto: Berit Roald / NTB
FORELSKET: Malin Nesvoll møtte drømmemannen på Tinder. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Youtuber og influenser Malin Nesvoll (33) er kanskje best kjent som «MakeupMalin». Hun har i en årrekke inspirert følgerne sine i sminkeveien.

Denne jula har hun imidlertid logget av sosiale medier, kan hun fortelle magasinet Melk og Honning. Der kommer hun også med en avsløring hva gjelder kjærlighetsfronten.

- Jeg planla å flytte til London i august, og preppa klart for det, men tre uker før avreise møtte jeg en fyr. Da kan du vel bare gjette hva som skjedde, skriver hun i SMS-intervjuet.

Influenseren røper at hun har hemmelig kjæreste siden i fjor sommer, og at forelskelsen i den mystiske mannen var fjorårets høydepunkt. Hun forteller også at hun fant kjærligheten på Tinder.

- Jeg hadde gitt opp hele greia, og bestemte meg for at Tinder ikke var noe for meg. Men tror du ikke at drømmemannen dukka opp dagen etter at jeg hadde lagt Tinder-karrieren på is? Pling, og der var'n, skriver hun.

Og mer enn det får man faktisk ikke vite om kjærlighetslivet til Nesvoll. Dagbladet har selvfølgelig forsøkt å få ut flere detaljer, men 33-åringen holder tett på kortene, og vil ikke kommentere utover det som står i Melk og Honning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.