Malin Nesvoll:

Avslører hemmelig kjæreste

Kjærligheten satte en stopper for flytteplanene til influenseren.

FORELSKET: Malin Nesvoll møtte drømmemannen på Tinder. Foto: Berit Roald / NTB
FORELSKET: Malin Nesvoll møtte drømmemannen på Tinder. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

Youtuber og influenser Malin Nesvoll (33) er kanskje best kjent som «MakeupMalin». Hun har i en årrekke inspirert følgerne sine i sminkeveien.

Denne jula har hun imidlertid logget av sosiale medier, kan hun fortelle magasinet Melk og Honning. Der kommer hun også med en avsløring hva gjelder kjærlighetsfronten.

- Jeg planla å flytte til London i august, og preppa klart for det, men tre uker før avreise møtte jeg en fyr. Da kan du vel bare gjette hva som skjedde, skriver hun i SMS-intervjuet.

Influenseren røper at hun har hemmelig kjæreste siden i fjor sommer, og at forelskelsen i den mystiske mannen var fjorårets høydepunkt. Hun forteller også at hun fant kjærligheten på Tinder.

- Jeg hadde gitt opp hele greia, og bestemte meg for at Tinder ikke var noe for meg. Men tror du ikke at drømmemannen dukka opp dagen etter at jeg hadde lagt Tinder-karrieren på is? Pling, og der var'n, skriver hun.

SLITER: Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken. Reporter: Thea Hope Vis mer

Og mer enn det får man faktisk ikke vite om kjærlighetslivet til Nesvoll. Dagbladet har selvfølgelig forsøkt å få ut flere detaljer, men 33-åringen holder tett på kortene, og vil ikke kommentere utover det som står i Melk og Honning.

Hun har foreløpig heller ikke delt noen glimt av kjæresten i sosiale medier.

2021 bød også på coronasmitte for Nesvoll. Hun kunne i november i fjor fortelle at hun fortsatt, flere måneder seinere, slet med smakssansen. Hun ble også ganske dårlig av sykdommen, og hadde høy feber og sterke muskelsmerter.

- Selve coronaen varte i ti dager. Og det var ikke det samme som en influensa, sa hun den gangen.

Nå er hun både frisk og forelsket.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer