Ingrid Halstensen:

Avslører hemmelig kjæreste

TV 2-profilen røper at hun har samboer, men holder likevel kortene tett til brystet.

FLYTTET HJEM: Ingrid Halstensen hadde lenge fast bosted i Manchester, men nå er hun tilbake i Bergen - sammen med kjæresten. Foto: Espen Solli / TV 2
FLYTTET HJEM: Ingrid Halstensen hadde lenge fast bosted i Manchester, men nå er hun tilbake i Bergen - sammen med kjæresten. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den profilerte TV 2-medarbeideren Ingrid Halstensen (34) har de siste åra jobbet som korrespondent i England, der hun i all hovedsak har dekket Premier League for kanalen. For drøye to år siden flyttet hun imidlertid hjem til Bergen.

- Etter det har jeg pendlet til England for både Premier League og Champions League, og det har vært veldig fint å ha basen sin hjemme i Bergen igjen, sier hun til Dagbladet.

Det var etter at Ole Gunnar Solskjær (49) ble ansatt som manager i Manchester United i desember 2018, at hun dekket nordmannen tett fra Manchester.

Fikk tilbake det sosiale

Halstensen legger ikke skjul på at hun trives bedre med å pendle til England fra Norge og Bergen.

- Altså, misforstå meg rett: Det å jobbe i England var kjempegøy. Jeg fikk oppleve masse, og møtte mange interessante mennesker. Men det innebar også mye som man ikke ser på TV.

Hun forklarer:

- Jeg måtte gjøre masse research, booke avtaler og finne folk. I tillegg var det mye styr med reiseregninger og planlegging. Jeg hadde heller ikke et redaksjonelt miljø rundt meg i samme grad som jeg har nå. Jeg savnet familie og venner, men nå føler jeg at jeg har fått tilbake det sosiale livet på et vis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer