Ingrid Halstensen:

Avslører hemmelig kjæreste

TV 2-profilen røper at hun har samboer, men holder likevel kortene tett til brystet.

FLYTTET HJEM: Ingrid Halstensen hadde lenge fast bosted i Manchester, men nå er hun tilbake i Bergen - sammen med kjæresten. Foto: Espen Solli / TV 2
FLYTTET HJEM: Ingrid Halstensen hadde lenge fast bosted i Manchester, men nå er hun tilbake i Bergen - sammen med kjæresten. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Den profilerte TV 2-medarbeideren Ingrid Halstensen (34) har de siste åra jobbet som korrespondent i England, der hun i all hovedsak har dekket Premier League for kanalen. For drøye to år siden flyttet hun imidlertid hjem til Bergen.

- Etter det har jeg pendlet til England for både Premier League og Champions League, og det har vært veldig fint å ha basen sin hjemme i Bergen igjen, sier hun til Dagbladet.

Det var etter at Ole Gunnar Solskjær (49) ble ansatt som manager i Manchester United i desember 2018, at hun dekket nordmannen tett fra Manchester.

PÅ SKJERMEN IGJEN: Det er premiere på fjerde sesong av «Funkyfam» på TV 2 PLAY, og vi har tatt en prat med Morten Sundli og Jørgine Massa Vasstrand om litt av det vi får møte på denne sesongen. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Fikk tilbake det sosiale

Halstensen legger ikke skjul på at hun trives bedre med å pendle til England fra Norge og Bergen.

- Altså, misforstå meg rett: Det å jobbe i England var kjempegøy. Jeg fikk oppleve masse, og møtte mange interessante mennesker. Men det innebar også mye som man ikke ser på TV.

TV-VANT: Ingrid Halstensen i prat med TV 2-ekspert Jesper Mathisen da Norge møtte Tyrkia på Malaga i fjor. Foto: Geir Olsen / NTB
TV-VANT: Ingrid Halstensen i prat med TV 2-ekspert Jesper Mathisen da Norge møtte Tyrkia på Malaga i fjor. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer

Hun forklarer:

- Jeg måtte gjøre masse research, booke avtaler og finne folk. I tillegg var det mye styr med reiseregninger og planlegging. Jeg hadde heller ikke et redaksjonelt miljø rundt meg i samme grad som jeg har nå. Jeg savnet familie og venner, men nå føler jeg at jeg har fått tilbake det sosiale livet på et vis.

- Har kjæreste

Til daglig lever Halstensen et helt vanlig liv, ifølge henne selv. Den kanskje aller største lidenskapen er hunden hennes, en ett år gammel labrador. Til Dagbladet røper 34-åringen at hun også har kjæreste, noe som kan ha gjort det ekstra befriende å være tilbake i Norge.

- Jeg har vel kanskje ikke snakket om det før, men jeg er jo heller ikke så glad i å snakke om privatlivet mitt. Men ja, jeg har kjæreste. I Bergen, sier hun med et smil.

BRYLLUP: Gjennom den nye serien «Vendela + Petter gifter seg» får man et innblikk i bryllupsplanleggingen til realityparet som møttes på «Farmen Kjendis». Video: TV 2 Play/Reality Awards Vis mer

- Hvor lenge har du hatt kjæreste da?

- Ha ha, nei, la oss bare si at jeg har kjæreste, og så lar vi resten ligge, svarer TV 2-profilen noe hemmelighetsfullt.

- Man kan kanskje tolke det som ganske nytt?

- Nei, det er faktisk ikke det. Det er veldig hyggelig, forteller Ingrid Halstensen, som også avslører at paret bor sammen i vestlandsbyen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer