Rod Stewart:

Avslører hemmelig kreftsykdom

Rockestjerna ble diagnostisert med prostatakreft i 2016.

KREFT: Rod Stewart har siden februar 2016 blitt behandlet for prostatakreft. Nå er han frisk, og deler sine erfaringer. Foto: NTB Scanpix
KREFT: Rod Stewart har siden februar 2016 blitt behandlet for prostatakreft. Nå er han frisk, og deler sine erfaringer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rockestjerna Rod Stewart (74) har de siste tre åra kjempet mot prostatakreft i all hemmelighet. Det avslørte han under veldedigarrangementet Prostate Project, som har som formål å øke bevissthet og kunnskap rundt nettopp prostatakreft.

Nyheten om Stewarts hittil ukjente kreftsykdom er blitt omtalt av en rekke medier, deriblant Sky News.

Stewart ble diagnostisert i februar 2016, etter en rutinesjekk hos legen. I og med at 74-åringen drar til legen regelmessig, ble kreften oppdaget tidlig. Siden juli i år har han vært på bedringens vei, og nå oppfordrer stjerna andre til å sjekke seg.

- Folkens, dere må virkelig dra til legen. En finger opp i rumpa, ingen skade skjedd. Jeg er frisk nå, rett og slett fordi jeg oppdaget det tidlig, sa Stewart under veldedighetsarrangementet.

Saken fortsetter under.

- Jeg har vært glad

Kreftsykdommen har altså Stewart holdt hemmelig i hele tre år. Fra scenen fortalte han at han følte dette var det rette tidspunktet å dele sin historie. Positiv innstilling og mye smiling har ifølge ham selv hjulpet ham gjennom behandlingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer