Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill:

Avslører hemmelig møte

Skal ha diskutert framtida med kong Carl Gustaf.

FLYTTEKLARE: Paret skal etter planen flytte fra Florida til Stockholm neste år. Foto: Splash News/PicturesUSA/NTB.
FLYTTEKLARE: Paret skal etter planen flytte fra Florida til Stockholm neste år. Foto: Splash News/PicturesUSA/NTB. Vis mer
Publisert

Forrige helg samlet kongelige og statsledere fra Skandinavia seg, for å feire kong Carl Gustafs 50 år på den svenske tronen.

Blant gjestene var våre egne kongelige, Harald (86), Sonja 86), og Haakon (50).

Det er likevel den svenske kongens datter og svigersønn, prinsesse Madeleine (41) og Chris O'Neill, som har stått for overskriftene rundt jubileet.

Paret var ikke i hjemlandet lengre enn nødvendig, og dro så fort de kunne tilbake til Florida.

Nå skriver Svensk Damtidning at Madeleine og O'Neill møtte Carl Gustaf i all hemmelighet under besøket i hjemlandet, for å diskutere framtida deres i Sverige.

Erna Solberg sier nå at hun vil gi pressen innsyn i de omstridte dokumentene fra tida som statsminister, på forespørsel fra Dagbladet. Dette håper kommentator Sondre Hansmark dokumentet skal vise. Vis mer

For i mars kom gladnyheten om at den svenske prinsessen, ektemannen, og deres tre barn skal flytte hjem til Sverige igjen.

Flyttingen skulle etter planen skje i løpet av høsten i år, men slik blir det ikke. Planene ble brått utsatt.

- Det kommer til å forskyves til 2024, det er det eneste jeg har å si, uttalte hoffets kommunikasjonssjef, Margareta Thorgren, til Expressen den gangen.

Svensk Damtidning skriver at Carl Gustafs blå BMW sto utenfor Madeleines leilighet i Hovstallet lenge, noe de mener beviser at de hadde mye å diskutere.

For nyhetssidens sjefredaktør, Johan T. Lindwall, har tidligere sagt at det er nettopp O'Neill som dro i nødbremsen for flyttingen.

FLAUSE: Gjennom sitt presidentskap er det mange som har bitt seg merke i flere flauser fra De forente staters president, Joe Biden (80). Video: AP og Twitter. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer

- Jeg har veldig vanskelig med å se hvordan Chris skal akklimatisere seg i Sverige og Stockholm. Han pleide å beklage seg på grunn av oppmerksomheten han som person skapte når han var i offentligheten.

Lindwall sier at å kunne være anonym er viktig for O'Neill, noe som kan bli vanskelig i Sverige.

- Når Madeleine og Chris først flyttet til USA, var det for å få en mye mer anonymt liv enn hjemme i Stockholm. Begge opplevde det som vanskelig at de ble glodd på med store øyne hver gang de var ute. I Florida slapp de det, sier sjefredaktøren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer