Gunilla Persson:

Avslører hemmelig romanse

Gunilla Persson røper detaljer om sin sivilstatus.

HEMMELIG FLAMME: Gunilla Persson hinter til en ny flamme i et ferskt Instagram-innlegg. Foto: GoldenEye /London EntertainmentSplash News and Pictures/NTB
HEMMELIG FLAMME: Gunilla Persson hinter til en ny flamme i et ferskt Instagram-innlegg. Foto: GoldenEye /London EntertainmentSplash News and Pictures/NTB Vis mer
Publisert

«Svenske Hollywoodfruer»-stjerna Gunilla Persson (63) har sjarmert både svenske og norske TV-seere gjennom sin karriere, og var blant annet å se på Gjedtjernet gård under «Farmen kjendis» i 2020.

Oppholdet på gården ble imidlertid kortvarig da hun måtte trekke seg etter bare to dager for å reise hjem til sin syke mor.

Siden den gang har lykken tilsynelatende snudd for 63-åringen, som nå kan røpe at hun har funnet en «kavaler».

SAMPLET: Hollywood-fruen Gunilla Person sier hun vil gå til sak mot Kanye West, og hevder han har brukt hennes stemme i en sang. Video: NRJ Morgon / Kanye West / foreal. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Fikk gave

I et Instagram-innlegg deler Persson at hun har fått en spesiell julegave av en ikke-navngitt person.

I bildekarusellen får følgerne se den oppkledde grana, samt bilder av datteren Erica (20) og moren Iris (96).

«Juletreet, den årlige, høye og majestetiske som jeg fikk i gave av en kavaler er nesten ferdigpyntet og den ble vel vakker», skriver den svenske TV-stjerna under innlegget.

Den svenske Hollywoodfruen viser stolt fram den utsmykkede julegaven på bildene, men hvem den mystiske mannen er gjenstår å se.

RASENDE - IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen - denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore Vis mer

- Skrekkfilm

I bildeteksten deler hun også detaljer om morens sykdomsperiode, noe som hun selv beskriver som en «skrekkfilm».

Tidligere denne måneden ble det kjent at 96-åringen hadde blitt akuttinnlagt etter pustevansker og høy feber.

«Mamma kom hjem seint torsdag kveld og dere kommer ikke til å tro på alt det vi har vært gjennom. Skrekkfilmen fortsatte», skriver Persson, og legger til:

«Vi ber til Gud om at mamma får fortsette å være hjemme hos oss over jul og nyttår. Det er jo en så spesiell tid, den beste på hele året.»

- Gift innen to år

Helt siden den første sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» har 63-åringen hatt et ønske om å finne den rette, og tidligere i år kunne hun fortelle mer om sine forhåpninger overfor den svenske nettsida Hänt.

KJÆRESTEN: Pernilla Wahlgren har fått seg kjæreste og nå viser hun ham frem i «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Målet mitt er å være gift innen to år. Seinest to år. Er det rett så kan man jo være gift innen seks måneder eller til og med en måned, sa hun lattermildt overfor nettstedet.

Hun legger ikke skjul på at fysisk attraksjon kan spille en stor rolle i en potensiell romanse.

- Kjærlighet kan jo vokse fram, men det hjelper veldig mye dersom fysisk attraksjon finnes der fra begynnelsen. For da kan man bli stormforelsket, og jeg vil bli stormforelsket, fortalte hun videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer