Gaute Ormåsen:

Avslører hemmelighet

Ikke alt var som det så ut som når Subwoolfer sto på scenen.

SKJULT IDENTITET: Hvem som skjulte seg bak Subwoolfer var ukjent da de representerte Norge i Eurovision Song Contest. Foto: Heiko Junge / NTB
SKJULT IDENTITET: Hvem som skjulte seg bak Subwoolfer var ukjent da de representerte Norge i Eurovision Song Contest. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

I fjor sikret de gule ulvene i Subwoolfer Norge en 10. plass i finalen av Eurovision Song Contest i Torino. Den gangen var deres virkelige identitet «skjult».

Etter lang tid med spekulasjoner, og «eksperter» som mente det ene og det andre, avslørte ulve-duoen omsider sitt virkelige jeg under MGP-finalen tidligere i år.

SÖTA BROR: Vi spurte de svenske Eurovision-tilhengerne om hvem de tror vinner mellom Sverige og Norge. Dette er dommen. Reportere: Agusta Magnusdottir og Ørjan Ryland / Dagbladet. Vis mer

Til ingen stor overraskelse, viste det seg til slutt at det var Ben Adams (41) og Gaute Ormåsen (40) som skjulte seg bak de gule ulvene i dress.

Men alt var ikke som det så ut som på TV og på scenen, avslører Ormåsen i et intervju med avisa Ringsaker Blad.

For det er ikke bare bare å skulle danse og samtidig synge pent, forteller den ferske 40-åringen.

«Hvorfor skal man stoppe en så stor følelse bare fordi noen synes det er feil?» undres «Eurovision»-håpet Alessandra Mele. Video: NRK TV Vis mer

- På finalen, med 200 millioner seere, tok jeg rett og slett ikke sjansen på at jeg ville klare å danse og synge pent samtidig. Så der var jeg faktisk DJ-en.

For på scenen hadde ulvene med seg tre dansere, i tillegg til en astronaut i gulldrakt.

GAUTE: Han skjulte seg bak astronauten, bakerst i bildet. Foto: Heiko Junge / NTB
GAUTE: Han skjulte seg bak astronauten, bakerst i bildet. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer

DJ Astronaut som figuren ble kalt, hadde en sentral rolle i sceneshowet. Det var bak denne skikkelsen Ormåsen befant seg i Torino.

Videre skriver avisa at det var på de største arrangementene, der playback ikke var mulig, «Give That Wolf a Banana»-sangeren gikk for denne løsningen.

- Det kaoset er vanskelig å beskrive. Eurovision-fansen er jo også helt unik, forteller Ormåsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer