«Jegertvilling»-Kristine:

Avslører hemmeligheten bak arret

- Det endte i et blodbad og var jævlig vondt, forteller Kristine Thybo Hansen om hendelsen som førte til at hun måtte sy 18 sting i ansiktet.

ARR I FJESET: Som du kan se har Kristine Thybo Hansen (til venstre), til forskjell fra søstera Johanne, et ganske synlig arr på høyre siden av ansiktet. Arret stammer fra en brutal hendelse som skjedde da hun var fire år gammel. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
ARR I FJESET: Som du kan se har Kristine Thybo Hansen (til venstre), til forskjell fra søstera Johanne, et ganske synlig arr på høyre siden av ansiktet. Arret stammer fra en brutal hendelse som skjedde da hun var fire år gammel. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Johanne (31) og Kristine Thybo Hansen (31) har dratt TV-seerne med seg på jakt både i USA og på hjemstedet i Reisadalen. I den tredje og så langt siste sesongen av «Jegertvillingene», som ble sendt på TV i 2018, møtte de folk fra hele landet som viste dem sine jaktmarker.

Det er ikke veldig mye som skiller de to tvillingene utseendemessig. Én forskjell er piercingen de begge har rett over overleppa. Kristine har nemlig sin piercing på venstre side, mens Johanne har sin på motsatt side.

Men det er én liten detalj til som skiller de to jentene fra Nordreisa i Troms og Finnmark.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 06.03.2015 ALIGATORJAKT: Ved hjelp av åte, fiskestenger og jaktguide Tom Walker har de fått lurt det 375 centimeter lange og 320 kilo tunge - og livsfarlige dyret på kroken - og opp på land. Video: TVNORGE Vis mer

- Blodbad

Oppmerksomme TV-seere har kanskje lagt merke til at Kristine har et arr på høyre kinn, og til Dagbladet forklarer hun nå hvor arret stammer fra - en brutal hendelse som skjedde da hun var fire år gammel.

- Jeg husker det som at det var i går. Det skjedde på bursdagen til broren min, da han fylte ti år, og jeg og han gikk ned i kjelleren for å hente bursdagskaker til gjestene, sier hun til Dagbladet.

SUKSESSFULLE: Johanne og Kristine Thybo Hansen ble kjent for det norske folk gjennom tre sesonger av «Jegertvillingene» på TVNorge. Foto: Warner Bros. Discovery
SUKSESSFULLE: Johanne og Kristine Thybo Hansen ble kjent for det norske folk gjennom tre sesonger av «Jegertvillingene» på TVNorge. Foto: Warner Bros. Discovery Vis mer

Hun fortsetter:

- Nede i kjelleren sto det et bord med en vektstang på. Jeg begynte å klatre opp på den stanga, som hadde bortimot hundre kilo på seg.

Det skulle vise seg ikke å være det smarteste trekket Thybo Hansen har gjort i sitt 31 år lange liv. For vektstanga, den veltet og smalt rett i ansiktet på jegertvillingen.

- Det ble ikke bursdagsfest den dagen, for å si det sånn. Det endte i et blodbad og var jævlig vondt.

Ble kalt «scarface»

TV-profilen husker lite av minuttene som fulgte.

- Men mamma har fortalt at jeg kom opp igjen og at jeg hadde blod i hele ansiktet. Hun skjønte først ikke hva som hadde skjedd. Det endte i at jeg måtte sy 18 sting. Det var et ganske stort sår, og jeg fikk et arr i panna også. Det var bare flaks at jeg ikke tok øynene mine eller noe.

LYKKELIG FORLOVET: Kristine Thybo Hansen og kjæresten Robert Bjørklund forlovet seg i 2019, og skal snart gifte seg. Foto: Privat
LYKKELIG FORLOVET: Kristine Thybo Hansen og kjæresten Robert Bjørklund forlovet seg i 2019, og skal snart gifte seg. Foto: Privat Vis mer

Thybo Hansen medgir at hun var heldig når uhellet først var ute.

- Det kunne gått mye verre, jeg var jo ikke store jenta heller. Jeg tror det var etter den hendelsen at jeg fikk legeskrekk, for jeg husker de tvang meg til narkose og massevis av sprøyter.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 06.03.2015 VILLSVINJAKT: Å jakte i USA har gitt jegertvillingene erfaring med helt andre dyr og det å jakte med kniv og spyd på villsvin. - Det er en drøm som går i oppfyllelse. Video: TVNORGE Vis mer

Arrene i ansiktet har heldigvis ikke plaget henne nevneverdig gjennom oppveksten, ei heller i hennes voksne liv.

- Bortsett fra litt i barndommen, da noen kalte meg «scarface», «nålepute» og slikt. Noen år seinere var vi i kontakt med en hudlege for å få fikset på arrene, men da vi kom dit tenkte jeg at de jo er meg og at jeg ikke var så klar for laser og masse dritt, forklarer hun med et smil til Dagbladet.

Kristine Thybo Hansen og søstera Johanne var i 2018 også å se i «Farmen kjendis» på TV 2. Året etter ble det kjent at Kristine har forlovet seg med kjæresten Robert Bjørklund (41).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer