Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Avslører hemmeligheten bak Cannes' mest omtalte kjole

Sto aldri i fare for å vise mer hud enn planlagt, forteller Bella Hadids stylist.

(Dagbladet): Hun var ikke blant de største stjernene i Cannes, modellyndlingen Bella Hadid (19).

Likevel var det nettopp Hadid som utløste noe av det heftigste blitsregnet i sin knallrøde silkekreasjon, med rekordhøy splitt og dyp utringning, på filmfestivalen forrige uke.

Bildene fikk raskt bein å gå på i sosiale, så vel som tradisjonelle medier - der overskriftene var mange.

Puppeglipp? Entertainment Tonight, Daily Mail, International Business Times og US Weekly var bare noen av mediene som la fokuset på Hadids «nesten-puppe-og-lår-og-alt-annet-glipp» og hvorvidt 19-åringen hadde lagt igjen undertøyet hjemme.

Men skal vi tro Hadids stylist, Elizabeth Sulcer, var faren for å vise mer enn planlagt, lik null.

Til magasinet Vanity Fair erkjenner Sulcer riktignok at kjolen, som tilhører utvalget til designeren Alexandre Vauthier, er krevende å bære.

Hemmeligheten er øving og prøving, teip (i mengder) og ekstra stoff under kjolen.

Planlagt til fingerspissene - Kjolen er sydd med en innebygget body. Mye teip er alltid en god idé. Og øvelse gjør mester, forteller stylisten.

Sulcer legger ikke skjul på at mye måtte falle på plass før Hadid kunne entre Cannes-løperen.

- Hver eneste vinkel er nøye planlagt. Bella er smart og selvsikker, og vi visste at hun var den rette personen til å bære kjolen, sier stylisten.

Bella Hadid er lillesøsteren til den like kjente Gigi Hadid (21), kjæresten til tidligere One Direction-medlem Zayn Malik (23).

Søstrene Hadid er begge spådd en lovende modellkarriere, og har allerede vært å se på utallige magasinforsider, og jobbet for noen av verdens største motehus.

- Kan overta motetronen Moteekspert Ida Elise Eide Einarsdóttir har tidligere sammenliknet Hadid-jentene med Kendall og Kylie Jenner.

- Det spekuleres i om Hadid-søstrene er i ferd med å overta motetronen, sa hun til Dagbladet i fjor.

Gigi og Bella Hadid er i likhet med Jenner-søstrene godt kjent i realityverdenen.

Modellmora Yolanda Foster (51) er nemlig blant damene i dokusåpa «The Real Housewives of Beverly Hills», og har ofte med seg døtrene på opptak.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media