Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2017:

Avslører hemmeligheter i «Paradise Hotel»-kulissene: -  Om noen av deltakerne ble for fulle, så stengte de baren

Ikke alt er som det fremstår på skjermen. 

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

(Dagbladet): Reality-serien «Paradise Hotel» viser deltakernes hverdag på luksushotellet i Mexico til så å si alle døgnets tider.

Fremdeles er det mye som ikke vises på skjermen. I likhet med alle andre tv-produksjoner, er det mye som skal rigges og ordnes i forbindelse med innspillingen, noe som fører til mye venting for deltakerne.

Dagbladet har snakket med deltaker Petter Sjurseth Berg (20), som forteller at han ble overraska over mye av det som skjedde i kulissene.

- Vi var i i Mexico i seks hele dager før vi sjekka inn på hotellet, uten å vite noe. Vi fikk ikke lov til å spekulere i hva vi trodde ville skje eller hvem som var der. Når folk sier at de tror det er mye venting på hotellet, så vil jeg si at det er dobbelt så mye, sier han.

ANNERLEDES: Petter Sjurseth Berg forklarer til Seoghør.no at livet på Paradise Hotel ikke er helt slik som det ser ut til på skjermen. Foto: Kine Falch
ANNERLEDES: Petter Sjurseth Berg forklarer til Seoghør.no at livet på Paradise Hotel ikke er helt slik som det ser ut til på skjermen. Foto: Kine Falch Vis mer

Mye venting

I første episode av årets sesong, sjekka fem av de mannlige deltakerne inn ved å komme ut av hver sin lille «boks». Sjurseth Berg hevder at han sto bak forhenget i boksen i 45 minutter før han fikk gå ut.

- Etter at alle hadde gått ut, satt vi i to timer med alle deltakerne og bare ventet, der vi ikke fikk utveksle et eneste ord med noen, sier han.

20-åringen fra Asker forklarer videre at det ofte ble mye venting hver eneste morgen.

- Vi måtte vente på rommene våre alt fra ti minutter til en time, slik at hver episode kunne starte med at vi gjorde eller sa noe, sier han.

DØDTID: Petter og fire av de andre guttene entret hotellet via disse boksene som er avbildet. Foto: TV3
DØDTID: Petter og fire av de andre guttene entret hotellet via disse boksene som er avbildet. Foto: TV3 Vis mer

Fester uten musikk

Det er ikke akkurat en hemmelighet at «Paradise Hotel» byr på fuktige fester og fyll, men festene foregår visstnok ikke helt slik som det ser ut til på skjermen.

Deltakerne må nemlig fort vende seg til å feste uten musikk mesteparten av tida.

- Vi skjønte at hver mandag og tirsdag var det fest, men det var veldig annerledes enn hjemme. Vi fikk for eksempel ikke lov til å snakke da det ble spilt musikk, og om noen av deltakerne ble for fulle, så stengte de baren, sier han.

Pressekontakt for programmet i TV3, Andreas Framnes, bekrefter det Sjurseth Berg sier, og forklarer hvorfor musikken måtte nedprioriteres under festlighetene.

- Det stemmer at deltakerne ikke får prate mens det spilles musikk – vi vil jo ikke gå glipp av avgjørende taktikksnakk. Vi stenger også baren dersom vi ser at noen er i ferd med å få i seg for mye alkohol, sier han.

Passa på

Å snakke om taktikk og allianser er langt ifra fremmed for reality-stjernene, men også her finnes det visse regler, forteller Sjurseth Berg.

Om gjengen ønsket å snakke om spillet, måtte de gå til rommene sine og lukke døra, hevder han.

- Vi spiste lunsj rundt klokken 12 og middag klokken 18, og vi fikk aldri snakke om spillet under lunsj eller middag. Det satt alltid en deltakeransvarlig med oss under måltidene.

FRA SAMME KOLLEKTIV: Morten Botten og Martine Johansen havnet sammen på Paradise Hotel. Det ingen visste, var at de også bodde sammen i kollektiv på «utsiden». Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Ganske kjipt

Også deltaker Andrea Sveinsdottir (21) bekrefter at det var mye venting under hotelloppholdet, men hun synes for øvrig at det ikke gjorde så mye.

- Vi ble jo advart på forhånd om at det kom til å bli mye venting inne på hotellet, for det tar jo lang tid å lage tv. Før og etter hver parseremoni satt vi og venta i alt fra 30 minutter til to timer, og da fikk vi ikke snakke om noe som skjedde inne på hotellet. Jeg synes det var koselig, jeg! Vi fikk bli bedre kjent fordi vi snakket om alt mulig annet, som familie og venner. Det ble mange historier og det er alltid moro, sier hun og fortsetter:

ONANERTE TIL BILDE: I torsdagens episode gjorde Paradise-Petter noe som sjokkerte Paradise-fan Asle. Video: Asle Hansen / Dagbladet / Klipp brukt med tillatelse fra TV 3 Vis mer Vis mer

- Selvfølgelig var det kjipt å sitte der uten at vi kunne snakke om ting som akkurat hadde skjedd, for eksempel etter en parseremoni, men for min del gikk det som regel helt greit, sier hun.

Det å feste uten å ha musikk i bakgrunnen, var imidlertid noe Larvik-jenta ikke likte like godt.

- Det var veldig rart i begynnelsen. Da vi først fikk musikk, kunne vi jo heller ikke snakke, så det sleit vi mye med. Det er så unaturlig! Jeg synes den delen der var ganske kjip, sier hun.

GLADGJENG: Andrea Sveinsdottir (t.v) avbildet sammen med reality-kollegene Kevin René Gustavsson og Sofie Nilsen. Foto: Sølve Hindhamar
GLADGJENG: Andrea Sveinsdottir (t.v) avbildet sammen med reality-kollegene Kevin René Gustavsson og Sofie Nilsen. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Byr på seg selv

Da Dagbladet møtte alle deltakerne under premierefesten i Oslo, røpet flere av dem pikante detaljer.

- Jeg tror jeg kyssa omtrent alle på hotellet, sa Andrea Sveinsdottir den gang.

- Det er jo «flasketuten peker på» som får kjørt seg, så jeg tipper alle har kyssa med alle, sa også Morten Botten (20) på festen.

«Paradise»-fansen har for øvrig vært vitne til mer enn kun vennskapelige kyss i serien. Tirsdag hoppet nemlig to av deltakerne til køys for første gang denne sesongen.

Hyggestunden mellom Aleksander Sæterstøl (20) og Martine Lunde (20) skjedde etter en fuktig togafest på hotellet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media