«Paradise Hotel» 2017:

Avslører hemmeligheter i «Paradise Hotel»-kulissene: -  Om noen av deltakerne ble for fulle, så stengte de baren

Ikke alt er som det fremstår på skjermen. 

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Reality-serien «Paradise Hotel» viser deltakernes hverdag på luksushotellet i Mexico til så å si alle døgnets tider.

Fremdeles er det mye som ikke vises på skjermen. I likhet med alle andre tv-produksjoner, er det mye som skal rigges og ordnes i forbindelse med innspillingen, noe som fører til mye venting for deltakerne.

Dagbladet har snakket med deltaker Petter Sjurseth Berg (20), som forteller at han ble overraska over mye av det som skjedde i kulissene.

- Vi var i i Mexico i seks hele dager før vi sjekka inn på hotellet, uten å vite noe. Vi fikk ikke lov til å spekulere i hva vi trodde ville skje eller hvem som var der. Når folk sier at de tror det er mye venting på hotellet, så vil jeg si at det er dobbelt så mye, sier han.

Mye venting

I første episode av årets sesong, sjekka fem av de mannlige deltakerne inn ved å komme ut av hver sin lille «boks». Sjurseth Berg hevder at han sto bak forhenget i boksen i 45 minutter før han fikk gå ut.

- Etter at alle hadde gått ut, satt vi i to timer med alle deltakerne og bare ventet, der vi ikke fikk utveksle et eneste ord med noen, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer