«Real Housewives of Beverly Hills»:

Avslører høylytt drama i kulissene

Det var mer til historien enn det tv-seerne fikk se, hevder en av fruene.

SKRIKING: Lisa Rinna avslører at det oppsto høylytt krangling mellom Erika Jayne og en produsent. Foto: Gregory Pace / Shutterstock / NTB
SKRIKING: Lisa Rinna avslører at det oppsto høylytt krangling mellom Erika Jayne og en produsent. Foto: Gregory Pace / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det var flere som fikk seg et stort sjokk da «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjerna Erika Girardi (49), også kjent som Erika Jayne, i november kunngjorde at ekteskapet med Tom Girardi (82) hadde tatt slutt etter 21 år.

I månedene etter har det kommet fram flere oppsiktsvekkende detaljer ved det skakkjørte ekteskapet, og det tidligere ekteparet befinner seg for tida i et gigantisk søksmål.

I denne ukas episode av «The Real Housewives of Beverly Hills» oppsto det fullt drama, da det ble kjent at 82-åringen, som for øvrig er diagnostisert med Alzheimers etter skilsmissen, fremdeles forsøker å få kontakt med ekskona hver dag.

Jayne har på sin side hevdet at eksparet ikke har snakket sammen etter skilsmissen.

Nå avslører imidlertid en av realitykollegaene at det var mye drama i kulissene vi ikke fikk se.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Svikter vennskapet vårt

Det hele startet med at Jayne fortalte til to av de andre husfruene, i en privat samtale, at Tom Girardi fremdeles ringer henne hver eneste dag. Det hun ikke visste var at mikrofonene fremdeles var på.

Da Garcelle Beauvais (54) tar opp temaet ved en seinere anledning, da hele gjengen er samlet, går det i svart for 49-åringen.

- Erika delte, hvis du ikke har noe imot at jeg deler dette videre, at Tom ringer henne, sier 54-åringen i episoden.

- Vel, jeg har noe imot at du sier det, for jeg føler at du svikter vennskapet vårt nå. Men please, stjel dette øyeblikket, svarer Jayne, tydelig irritert.

Videre havner venninnene i en opphetet diskusjon, der 49-åringen blant annet påpeker at det var en privat samtale som gjerne skulle holdes nettopp slik - privat. Det hele ender med at Erika Jayne stormer inn på toalettet i tårer.

Nå har også realitystjerne og skuespiller Lisa Rinna (58) kastet seg inn i den opphetede situasjonen.

KARDASHIANS: Slik så det ut bak kulissene da utroskapsdramaet mellom Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordyn Woods ble kjent. Vis mer

Drama i kulissene

«Real Housewives»-stjerna hevder nemlig at fansen gikk glipp av ordentlig dramatikk i ukas episode.

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon skriver 58-åringen at Erika Jayne havet i en høylytt kranglet med en av seriens produsenter.

«Fader heller... Jeg skulle ønske de hadde vist den høylytte krangelen mellom produsenten og Erika i går kveld fra episoden i La Quinta (California journ.anm.) DET ville vært episk tv. Så synd. Bravo, Bravo, jævla Bravo (seriens produksjonsselskap journ.anm.)», skriver hun, etterfulgt av tre latteremojier.

58-åringen, som har vært en del av serien siden sesong fem, vet godt hvor mye drama avsløringen kan komme til å gi, og skriver derfor videre:

«Jeg vil havne i trøbbel for dette om... 5, 4, 3, 2, 1».

Erika Jayne har foreløpig ikke uttalt seg om den påståtte krangelen. Det har heller ikke produksjonsselskapet, skriver Fox News, som har henvendt seg for en uttalelse om Rinnas påstander.

AVSLØRER: Flere deltakere ønsket å trekke seg etter drama som ikke ble vist på TV. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

I rettstrøbbel

Etter skilsmissen ble kjent har det tidligere ekteparet som nevnt fått søksmål slengt etter seg. Allerede i desember ble det kjent at advokatfirmaet Edelson PC hadde saksøkt Jayne og Girardi.

Eksparet ble da beskyldt for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger, som i utgangspunktet skulle gå til familiene til ofrene i flyulykken med Boeing-flyet Lion Air 610, der alle 189 om bord gikk bort.

Firmaet saksøkte på vegne av familiene, og hevdet altså at skilsmissen var en stor bløff, ifølge People.

I ettertid har Girardi også stått i flere økonomiske søksmål og konflikter hva gjelder sitt eget advokatfirma Girardi & Keese.

Som nevnt er Tom Girardi diagnostisert med Alzheimers sykdom, og er nå underlagt et vergemål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer