Prins Harry

Avslører hvor mange barn han vil ha med Meghan

Kommer med personlige avsløringer i nytt intervju.

FORELDRE: Prins Harry og hertuginne Meghan fikk sitt første barn i mai.. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Prins Harry og hertuginne Meghan fikk sitt første barn i mai.. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 6. mai i år kom den hyggelige og svært etterlengtede nyheten om at hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) hadde blitt foreldre til sitt første barn. Da kom den lille gutten Archie til verden, og hele verdens øyne var rettet mot Storbritannia da de lykkelige foreldrene viste fram den lille krabaten bare et par dager seinere.

Nå er Archie snart tre måneder gammel - og i starten av juli ble han døpt i en svært lukket dåpsseremoni i Windsor. Etterpå var det mange som lot seg begeistre over de flotte dåpsbildene som det britiske kongehuset delte av ham.

Nå kan det se ut til at paret har fått mersmak på livet som småbarnsforeldre. I forbindelse med at hertuginne Meghan har medvirket som gjesteredaktør i septemberutgaven av det britiske motemagasinet Vogue, har også prins Harry stilt sporty opp for det kjente bladet.

Han har nemlig intervjuet den 85 år gamle antropologen dr. Jane Goodall for magasinet. De møttes for en samtale tidligere i sommer, og under intervjuet diskuterte de blant annet kommende generasjoners liv på kloden - og da dreide samtalen seg også inn mot prins Harrys egne barn og tanker om framtida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer