Andrine Hegerberg og Markus Neby:

Avslører hvordan de møttes

- Det var mange forskjellige spekulasjoner.

STJERNEPAR: Markus Neby og Andrine Hegerberg har funnet lykken med hverandre. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør / NTB Scanpix
STJERNEPAR: Markus Neby og Andrine Hegerberg har funnet lykken med hverandre. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni kunne radioprofil Markus Neby (28) avsløre en personlig nyhet på direkten under morgenshowet «P3morgen» - nemlig at han har fått seg kjæreste. Han fortalte at han var på vei hjem fra en barnebursdag med kjæresten - en person han fram til da ikke hadde nevnt.

Han sa imidlertid aldri noe navn, og på sosiale medier var folk raskt ute med å spekulere på både den ene og den andre kvinnen. I midten av juli bestemte han seg derimot å fortelle at det var fotballspiller Andrine Hegerberg (26) han hadde blitt sammen med. Det gjorde han ved å legge ut et bilde av de to sammen på Instagram.

At det var Hegerberg som hadde kapret hjertet hans hadde fansen mistenkt en god stund, etter at de to flere ganger hadde lagt ut bilder fra samme områder. Selv om de offisielt har vært et par i flere måneder nå, har de holdt relativt tett om forholdet.

Insta-flørt

Nå har Andrine imidlertid valgt å åpne seg om «sussebassen» sin, og om hvordan de to møttes.

Det var på besøk hos Else (39) og Ramona Kåss Furseth (35) at fotballspilleren snakket om forholdet. Hver søndag publiserer de to podkasten «The Kåss Furuseths», der de inviterer kjente personer hjem til frokost.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer