Isabelle Eriksen:

Avslører hvorfor hun flytter

Isabelle Eriksen har vært åpen om følelsen av å føle seg utrygg hjemme.

UBEHAGELIG: Isabelle Eriksen har gjentatte ganger opplevd at uvedkommende møter opp utenfor hjemmet hennes. Foto: Privat
UBEHAGELIG: Isabelle Eriksen har gjentatte ganger opplevd at uvedkommende møter opp utenfor hjemmet hennes. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I slutten av mars delte Isabelle Eriksen (25) på sin YouTube-kanal at hun har kjøpt seg ny leilighet, noe hun virker å være veldig fornøyd med.

Eriksen er aktiv på kanalen sin og deler både stort og smått med følgerne sine. Dette har gjort henne populær blant mange, men kjendisstatusen fører også med seg noen ulemper. Nå håper hun at flyttinga skal gjøre hverdagen lettere.

- Omtrent hver dag er det folk som ringer på hjemme hos meg og nærmest trakasserer meg. Det er veldig ubehagelig, og ikke minst slitsomt, sier 25-åringen til Dagbladet.

Eriksen forteller at hun tror det er flest barn som ringer på, men at det også kan være noen som vil henne noe vondt.

- Jeg tror de føler at de kjenner meg fordi de følger meg på sosiale medier, men jeg aner jo ikke hvem de er. Det kan være hvem som helst, og det synes jeg er skummelt.

Martine Lunde og Isabelle Eriksen fikk erfare å få et intimt bilde av seg selv spredt på nett. Nå har de tatt kontrollen tilbake. Vis mer

Uvissheten om hvem som venter på andre siden av døra har gjort at Eriksen må ta visse forholdsregler, kan hun fortelle:

- Jeg har aldri, og kommer aldri, til å åpne døra hvis jeg ikke venter besøk. Jeg er redd de kan finne på å bryte seg inn eller kanskje de vil meg noe vondt. Det finnes mange haters der ute, sier Eriksen.

«Derfor vil jeg flytte»

Eriksen har delt videoer der man kan høre noen hamre løs på ringeklokka hennes. Hendelsene har blitt såpass invaderende at hun flere ganger har bedt folk om å slutte, men foreløpig uten hell.

- Det har absolutt vært en av årsakene til at jeg valgte å flytte, sier hun til Dagbladet.

Nå ser hun frem til å ta over den nye leiligheten, og forhåpentligvis føle seg trygg i eget hjem.

BRUDD: Isabelle Eriksen og Erik Sæter har gjort det slutt. Det avslører Eriksen i en video på YouTube. Video: Youtube / Isabelle Eriksen Vis mer

- Jeg tar over leiligheten i mai, og jeg gleder meg så mye! Den har stor balkong, jeg skal ha walk-in og det er generelt en oppgradering fra den forrige, sier 25-åringen, og legger til at hun også har solgt den gamle leiligheten.

Nå venter en vår fylt med flyttekaos og alt som følger med, og det passer Eriksen perfekt:

- Jeg elsker å holde på med oppussing og innredning. Det gjør at leiligheten føles mer personlig.

Sex i fengsel

I tillegg til å være influenser har Isabelle Eriksen gitt ut sin egen bok, og kan dermed skilte med tittelen forfatter. I kjent stil deler hun åpenhjertig fra egne opplevelser, blant annet fra tida hun satt i fengsel etter å ha blitt dømt for to tilfeller av vold i 2019.

Boka fikk tittelen «Innsatt nummer 19/227», og der skildrer hun en hendelse som skapte store overskrifter. Eriksen forteller at flere innsatte hadde hatt sex på besøksrommet, noe hun også var nysgjerrig på. Seinere kommer det fram at influenseren hadde sex med Erik Sæter, sin daværende kjæreste, på besøksrommet.

TRAKASSERES: I den nye TV 2-serien «Martine vil bli politi», blir Martine Lunde satt ut under en øvelse. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

«Jeg sto lent over den ekle, lille skinnsofaen på samme måte som sikkert hundrevis av andre innsatte hadde gjort før meg. Helt ærlig var jeg ikke så kåt, det handlet mer om at jeg ville ha en historie å fortelle», skriver hun i boken.

Erik Sæter har beskrevet hendelsen slik overfor Dagbladet:

- Det var en merkelig, men hyggelig opplevelse. Det var en spesiell situasjon, men etter to måneder uten å ha sett kjæresten, var det helt naturlig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer