Avslører hvorfor hun skiller seg

Stjerneparets forhold er over.

SØKT OM SKILSMISSE: Rapstjerna Cardi B har søkt om skilsmisse fra ektemannen Offset. Nå åpner hun opp om hvorfor hun ønsker å skille seg. Foto: NTB Scanpix.
SØKT OM SKILSMISSE: Rapstjerna Cardi B har søkt om skilsmisse fra ektemannen Offset. Nå åpner hun opp om hvorfor hun ønsker å skille seg. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag ble det kjent at rapstjerna Cardi B (27) har søkt om skilsmisse fra ektemannen rapperen Offset (28), tre år etter at de ga hverandre sitt ja.

Nå avslører stjerna hvorfor hun ønsker å skille seg. I en direktesending på Instagram forteller hun at «hun ikke er såret» over at ekteskapet er over.

- Jeg har det bra

- Jeg vil takke dere så mye for all kjærligheten. Men jeg behøver det ikke egentlig, skal hun ha fortalt fansen i direktesendingen, ifølge People.

- Jeg har det bra. Jeg vil at dere skal vite at jeg ikke har felt en eneste tåre, skal hun ha fortsatt.

Rapstjerna innrømmer samtidig at hun var lei seg forrige gang forholdet tok slutt. For det er ikke første gangen artistens romantiske liv har fått oppmerksomhet. Stjerneparet har også tidligere vært åpne om at forholdet ikke alltid har gått helt på skinner.

Avkrefter baby-rykte

Denne gangen sier 27-åringen at hun derimot ikke gråt.

- Denne gangen gråt jeg ikke. Vil du vite hvorfor? Årsaken til skilsmissen min er ikke på grunn av det som har skjedd før. Det er ikke på grunn av utroskap, fortsatte Cardi B under direktesendingen fredag, ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer