KJØPT TOMT: Atle Pettersen og kona Cathrine Eide røper at de har kjøpt seg hyttetomt i Nykirke i Horten kommune. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
KJØPT TOMT: Atle Pettersen og kona Cathrine Eide røper at de har kjøpt seg hyttetomt i Nykirke i Horten kommune. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Atle Pettersen:

Avslører hyttekjøp

Atle Pettersen og kona har kjøpt seg hyttetomt i Horten.

Publisert

I fjor vår ble artist og programleder Atle Pettersen (30) og Cathrine Eide (30) smidd i Hymens lenker etter åtte år som kjærester.

Nå har paret tatt forholdet ytterligere et steg videre, ved at hyttedrømmen deres er gått i oppfyllelse.

OPERA: Artistene får sitt første møte med operasjef Per Boye Hansen og hovedscenen. Atle Pedersen prøver seg på opera i «Stjernekamp», før Eli Kristin viser hvordan det egentlig skal gjøres. Video: NRK Vis mer

Kjøpt hyttetomt

Overfor Dagbladet avslører Pettersen at han og kona har kjøpt seg hyttetomt i Nykirke i Horten kommune, 95 kilometer unna hjemmet i Oslo.

Hyttetomten er på omtrent ett mål, og Pettersen forteller at de kjøpte tomten i forrige uke.

- Vi har drømt om å eie hytte i nærheten av sjøen i mange år. Vi har aldri hatt en hytte i familien, så vi tenker å bruke hytta som et samlingspunkt for hele familien. Dessuten er det fint å rømme litt fra storbyen, meddeler Pettersen, og fortsetter:

- Vi vet ikke om det blir en moderne funkishytte eller om det blir en mer klassisk variant - det har vi ikke bestemt oss for ennå. Vi har hatt en drøm om et sted utenfor Oslo lenge, som vi kan stikke til og få et lite avbrekk fra en travel hverdag, forteller popartisten.

Når paret skal begynne med byggingen av hytta er foreløpig uvisst.

- Det kommer an på budsjett og hva slags hytte vi går for, sier Pettersen.

«Beat for beat»-programlederen innrømmer at han ikke er den mest praktisk anlagte, og er spent på hvordan det skal gå å bygge hytta.

Giftet seg

Pettersen og Eide traff hverandre da popartisten deltok i TV 2-programmet «Skal vi danse» i 2011.

Den gang arbeidet Eide som journalist for TV 2, og til tross for Pettersens popularitet, måtte han jobbe hardt for å få Eide på kroken.

- På den første daten spurte jeg rett ut: «Hvorfor er jeg her?» Det var ikke frekt ment, men jeg er en kjærestejente og trengte en slags bekreftelse på at jeg ikke bare var en av mange, har hun tidligere sagt om deres første date til Kamille.

Det tok imidlertid ikke lange tiden før hun endret mening, og de ble et par.

Seks år senere valgte Pettersen å fri til kjæresten på selveste nyttårsaften.

Det delte 30-åringen på sin egen Instagram-profil.

Bildet viste forlovedens hånd med en diamantring mens hun holdt opp telefonen, der man så et bilde av at hun kysset en tydelig begeistret kjæreste.

- Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt og jeg gleder meg til de 60 neste, skrev Pettersen til bildet.

Selve bryllupet sto i Hellas i mai i fjor. På forhånd hadde Pettersen røpet at det kom til å bli en fest som gjestene sent ville glemme.

- Det første vi diskuterte, var vel som folk flest, hvor blakke vi skal bli etterpå, sa 30-åringen til Dagbladet, og fortsatte:

- Vi ble enige om at vi skal bli ganske blakke, det er jo gøy - og det er én gang i livet. Vi har veldig lyst til å lage en fest for vennene våre som folk sent skal glemme.

Samtidig skrøt programlederen av forlovedens evner til å planlegge:

- Heldigvis er jeg sammen med en som er veldig god til å planlegge. Vi har kommet dit at kjole er kjøpt, vi har funnet ut hvor vi skal gjøre det, og så kliner vi til med fire dager, rett og slett.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer