Sarah Ferguson:

Avslører kirurgiske inngrep

- Jeg har fått mye hjelp for å se sånn ut når jeg fyller 60.

AVSLØRER KOSMETISKE INNGREP: I anledning sin kommende 60-årsdag, avslører hertuginne Sarah at hun har gjort flere kosmetiske inngrep. Her er hun avbildet i juni 2017. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER KOSMETISKE INNGREP: I anledning sin kommende 60-årsdag, avslører hertuginne Sarah at hun har gjort flere kosmetiske inngrep. Her er hun avbildet i juni 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

15. oktober fyller hertuginnen av York, Sarah Ferguson, 60 år.

Til tross for at hun og prins Andrew (59) gikk hver til sitt i 1992, har hun som mor til prinsessene Beatrice (31) og Eugenie (29) vært i de kongelige kretser i mer enn 30 år.

I løpet av disse åra har hun stått for en rekke medieoppslag, og det britiske kongehuset har vært at annet enn fornøyd med «Fergies» bidrag til det konservative kongehuset. Independent har blant annet omtalt Ferguson som «kvinnen som mislyktes i å være kongelig».

I anledning sin 60-års dag stiller hun, nok en gang, opp for pressen, denne gang for avisa Daily Mail. Og det er slett ikke noe vanlig portrettintervju. Til avisa avslører hun blant annet alle de kosmetiske inngrepene hun har gjennomgått de siste åra.

Flere inngrep

- Jeg har fått mye hjelp for å se sånn ut når jeg fyller 60, sier Ferguson til avisa under en omvisning på en klinikk i London, hvor hun får gjennomført inngrepene.

Hun forteller at hun opp gjennom åra har tatt botox, ansiktsløft ved hjelp av både laser og trådløft, organiske fillers og vitamininjeksjoner på klinikken. I tillegg gjennomførte hun et kirurgisk stamcelle-inngrep på føttene på en klinikk i Bahamas i mars, for at det skulle ble mer behagelig å gå i høye hæler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer