Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Isabella Löwengrip:

Avslører kjæreste (52)

Den svenske influenseren og gründeren avslører nå sin nye flamme.

NY KJÆRESTE: Tidligere i år tok forholdet med finansmannen Erik Selin slutt. Nå røper den svenske bloggeren hvem hennes nye flamme er. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Tidligere i år tok forholdet med finansmannen Erik Selin slutt. Nå røper den svenske bloggeren hvem hennes nye flamme er. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Man kan trygt si at det har vært noen innholdsrike år for den svenske bloggdronninga Isabella Löwengrip (29), også kjent som «Blondinbella».

Influenseren og gründeren har vært gjennom både økonomisk trøbbel og psykiske problemer, og i januar i år toppet det hele seg, da hun og kjæresten Erik Selin (52) bestemte seg for å gå hver til sitt.

Paret annonserte forholdet i september i fjor, men 29-åringen kunne altså allerede i januar avsløre at de ikke lenger var et par. Nyheten delte hun selv på Instagram.

«Erik og jeg har bestemt oss for å avslutte forholdet vårt. Selvfølgelig er det et tøft valg, men jeg er veldig takknemlig for at vi fant et vennskap som vil vare ut livet», skrev hun til et bilde av de to sammen.

I juni kom imidlertid nyheten om at gründeren hadde funnet kjærligheten på ny, og nå avslører hun på sin egen Instagram-profil at det er kunstneren og undervannsfotografen Paul Sandvik (52) som er hennes nye flamme.

Sitt livs kjærlighet

Der skriver 29-åringen at hun nå har funnet sitt livs kjærlighet.

«Når livet plutselig snur og man møter sitt livs store kjærlighet», skriver hun til et bilde av de to som kysser på båttur.

I et intervju med den svenske avisa Expressen, forteller hun at paret møttes gjennom en felles venn rett før sommeren, og at de knapt har vært adkilt siden dagen de først møttes.

- Vi var ute på båten hans og det tok bare to-tre sekunder før vi begge kjente at «herregud, hvor har du vært hele mitt liv?» forteller 29-åringen til avisa, og legger til:

- Det har gått kjempefort, men man merker når man finner en person som man ikke kan leve uten.

STOR: 29 år gamle Isabella Löwengrip, også kjent som «Blondinbella», lever av å dele åpent om både business og privatliv, og stjeler stadig spalteplass i mediene i Sverige så vel som her til lands. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Madeleine Liereng. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Datet mye

Det kan dermed se ut til at det har gått fort i svingene for det ferske paret, noe som ikke er så uvanlig for bloggdronninga. I en episode av podkasten «Isabella söker Sheila», har hun tidligere forklart at det aldri har gått ei uke i livet hennes hvor hun ikke har datet noen, ifølge Aftonbladet.

- Det er ikke sånn at jeg ligger rundt, for det høres ofte slik ut når jeg snakker. Jeg har sannsynligvis aldri dratt hjem med en «one night stand», og det er vanskelig for meg å gå på en bar og dra hjem med noen, fordi den personen kan fortelle det til noen, det er litt følsomt, har hun tidligere fortalt.

Videre beskrev hun datinglivet sitt som en distraksjon, og la ikke skjul på at hun enkelte ganger har hatt forhold til mennesker hun selv ikke liker, og som ikke har vært så snille.

Löwengrip la heller ikke skjul på at hun har datet menn for å minske følelsen av ensomhet.

- Da har jeg fremdeles noen å gå tur med, drikke litt vin med, stå opp og snakke med. Det er for å dekke dette hullet inni meg. Da blir det mange forhold som man tror skal fylle det hullet, og da blir det mange relasjoner til menn, sa hun.

Tøff tid

Som nevnt ovenfor har den svenske toppbloggeren det siste året gått gjennom en tøff tid, da hun blant annet kunne avsløre at karrieren ikke går like godt som hun har gitt uttrykk for i offentligheten.

I august i fjor fortalte Löwengrip at hun hadde økonomiske problemer, og at hun fryktet å gå konkurs.

Seinere kom det også fram at hun hadde jukset med tall for å få støtte fra annonsører, noe hun fikk refs for.

For å komme seg ut av depresjonen hun opplevde etter hendelsen, fortalte influenseren at hun ble behandlet med elektrosjokkbehandling.

Det var i mai 2017 nyheten om at bloggeren og hennes daværende ektemann, Odd Spångberg, skulle skilles. Da hadde paret vært gift siden 2013, og deler barna Gillis og Sally sammen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!