Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jonis Josef:

Avslører kjæreste

- Jeg er kjempeforelska!

KJÆRESTE: Komiker Jonis Josef avslørte kjæreste på direkten i NRK P3-programmet «Lørdagsrådet». Her er han avbildet i en episode av «Kongen av Gulset». Foto: Torstein Østberg/Spark AS/NRK
KJÆRESTE: Komiker Jonis Josef avslørte kjæreste på direkten i NRK P3-programmet «Lørdagsrådet». Her er han avbildet i en episode av «Kongen av Gulset». Foto: Torstein Østberg/Spark AS/NRK Vis mer

Livet ser ut til å smile for komikeren Jonis Josef (27), blant annet kjent fra NRK-serien «Kongen av Gulset».

Skien-mannen kunne nemlig nylig avsløre at han ikke lenger er singel - noe han heller ikke legger skjul på.

Det var da komikeren gjestet den tolv timer lange sendingen til NRK P3-programmet «Lørdagsrådet» denne helga at han avslørte den hyggelige nyheten. I rådet satt blant andre artist Fay Wildhagen (26) og Janne Rønningen (50), sammen med programleder Live Nelvik (36).

- Har gledet meg

Avsløringen kom da Nelvik spurte om Josef var sammen med noen nå, under en introduksjonsrunde av hvordan det står til med deltakerne i rådet. Josef åpnet med å forklare at han hadde gledet seg ekstra mye til denne spørsmålsrunden.

- Ja, fordi jeg er jo så forelsket nå, sier han stolt.

Videre forteller 27-åringen at kjæresten heter Inger, og at han har tatt henne med til sendingen, fordi de skal videre til Trondheim etterpå.

- Du er en myk mann, og du tar henne med deg hit! sier en opprømt Nelvik etter at hun finner ut at han har tatt med kjæresten på «jobb».

Dagbladet har ikke lyktes i å få en kommentar fra Jonis Josef.

SNAKKER UT: Komikerkollega Jonis Josef var en av de som gikk hardt ut mot Tore Sagens uttalelser i «Radioresepsjonens» flauhetskonkurranse. Nå har de snakket ut om saken på Josefs podkast. Podkast: Juicy med Jonis Josef (Moderne Media) Vis mer

Avslørt på Lindmo

Dette er ikke første gang et forhold avsløres på «direkten». Også paneldeltaker Fay Wildhagen har opplevd å få forholdet sitt offentliggjort på samme måte.

Tidligere i år gjestet nemlig Ronny Brede Aase (33), Markus Neby (27) og Silje Nordnes (34) fra «P3Morgen» NRK-talkshowet «Lindmo» - hvor Neby kom med en noe overraskende avsløring.

Under besøket avslørte Neby hvem den hemmelige kjæresten til Nordnes var, etter at det lenge hadde versert rykter om at hun hadde funnet kjærligheten med en viss musiker - uten at offentligheten visste hvem. Overrasket ble publikum, spesielt Nordnes, over at Neby fortalte at det var Wildhagen som var 34-åringens nye kjærlighet.

Dette ble også en overraskelse for Wildhagen. Hun fikk nemlig en «heads up» på SMS etter sendingen om at «hele» Norge nå fikk vite om forholdet med Nordnes.

- Det var godt

For mange hadde kanskje en slik avsløring av eget privatliv ikke vært helt ønskelig, men skal vi tro Wildhagen var det like greit at det skjedde på den måten. Det fortalte hun da hun gjestet radioprogrammet «Selskapssjuk» på NRK P13 i etterkant.

- Jeg fikk en snill melding hvor hun (Silje Nordnes, journ.anm.) sa at Markus har «blowa» det. Det er bedre at det var han enn at vi på et tidspunkt «står fram», for det synes jeg er så flaut og teit, sa Wildhagen.

Videre forklarte hun at de begge hadde skjønt at en avsløring kom til å finne sted, til tross for at de flere ganger hadde svart «nei» på henvendelser angående forholdet.

- Så det var godt. Det var bare «Lindmo», sa hun i radioprogrammet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media