«Farmen»-Marte

Avslører kjæreste

Den tidligere «Farmen»-deltakeren har funnet kjærligheten.

HAR FÅTT SEG KJÆRESTE: Den tidligere «Farmen»- deltakeren Marte Flobergseter har funnet kjærligheten. Foto: TV 2
HAR FÅTT SEG KJÆRESTE: Den tidligere «Farmen»- deltakeren Marte Flobergseter har funnet kjærligheten. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor var Marte Flobergseter en av de tolv deltakerne i «Farmen». Hun måtte imidlertid til slutt se seg slått av Agna Hollekve (48) i en tvekamp.

Etter «Farmen»-deltakelsen fikk Flobergseter massiv oppmerksomhet. Og overfor «God Kveld Norge» kunne realityprofilen blant annet fortelle at hun hadde fått flere meldinger i innboksen, hvor samtlige ønsket å invitere henne ut.

Oppmerksomheten ble heller ikke mindre da Flobergseter røpet at hun hadde vært på date med Petter Northug (34). Det kom imidlertid seinere fram at duoen bare er gode venner.

ANTIBAC: Kaffe og antibac kan bli karsk, ifølge «Farmen»-deltaker Karianne Vilde Wølner. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Møttes gjennom felles venner

Nå er imidlertid Flobergseter ikke lenger singel. I går kveld endret hun nemlig sin offentlige sivilstatus på Facebook til «i et forhold», og da kom det fram at hennes utkårede er Ole-Kristian Henriksen.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Til Dagbladet bekrefter Flobergseter at hun har fått seg kjæreste.

- Det stemmer at jeg har fått meg kjæreste. Vi har vært sammen i en måned nå, forteller hun.

NY KJÆRESTE: Flobergseter har delt dette bilde av sin utkårede i sosiale medier. Tirsdag bekreftet de forholdet på Facebook. Foto: Privat
NY KJÆRESTE: Flobergseter har delt dette bilde av sin utkårede i sosiale medier. Tirsdag bekreftet de forholdet på Facebook. Foto: Privat Vis mer

Paret møttes i sommer gjennom felles venner, men TV-profilen visste hvem Henriksen var allerede før de møttes første gang. På spørsmål om hvordan det føles å ha kjæreste, svarer hun følgende og ler:

- Det var på tide. Nå var det lenge siden sist. Neida. Det føles bra!

Flobergseter legger ikke skjul på at responsen på forholdet har vært overveldende, men at det er hyggelig å ha delt det offentlig.

TILBUD: Farmen-deltaker Marte Flobergseter forteller at hun har fått særdeles spesielle tilbud etter innsatsen hun gjorde i «Farmen». Reporter: Thea Hope Vis mer

Da Dagbladet tok en prat med Flobergseter tidligere i høst kunne hun fortelle at hun hadde store planer for dette året, men at corona satte en stopper for det.

- Jeg hadde planer om å studere for å bli politi i år, men utsetter det ett år på grunn av corona. Så får vi se hva som skjer, fortalte hun.

I dag jobber hun som lærer, og har i etterkant av «Farmen» fått tilbud om flere sponsor-samarbeid på Instagram.

«RALLARFRUE»: Sidney Lundes blogg, der hun blogger om livet som «Farmen»-frua til Raymond Røskeland, har tatt helt av. Det har hun fått både positive og negative reaksjoner på. Video: Privat. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Solgte unna premien

Som nevnt var det ikke Flobergseter som stakk av med seieren i fjorårets «Farmen». Det var det Erik Rotihaug (25) som gjorde. Den gang slo han meddeltaker Ingebjørg Monique Haram på målstreken, og stakk av med både bil og hytte.

Etter seieren fortalte han til Dagbladet at han var usikker på hva han skulle gjøre med premien, men at han skulle beholde bilen for å komme seg fram og tilbake.

Nylig kunne imidlertid Rotihaug fortelle at både bil og hytte er solgt.

TIL TOPPS: Erik Rotihaug vant «Farmen» i fjor, men har verken beholdt hytta eller bilen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TIL TOPPS: Erik Rotihaug vant «Farmen» i fjor, men har verken beholdt hytta eller bilen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Det var det beste for meg økonomisk nå. Jeg er ikke så gammel, sa han til Dagbladet, og fortsatte:

- Jeg hadde tenkt til å sette opp hytta, men solgte den for et par uker siden. Skulle jeg ha beholdt bilen måtte det ha vært firehjulstrekk.

VINNER: Erik Rotihaug var fjorårets vinner av Farmen. Her forteller han om hvilken kamp det har vært. Reporter: Linn Marthinussen. Foto: Tor Lindseth. Vis mer

Erik Rotihaug kunne også fortelle at «Farmen»-seieren har ført med seg en rekke forespørsler, spesielt om samarbeid, men at det rette tilbudet ikke har kommet på banen enda. Derimot håper han å en dag få delta i «Skal vi danse».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer