«Jakten på kjærligheten»-Stefan:

Avslører kjæreste

Stefan Gundersen fant kjærligheten på egen hånd etter «Jakten på kjærligheten».

I FORHOLD: Lykken smilte til Stefan Gundersen etter at innspillingen av «Jakten på kjærligheten» var over. Foto: Espen Solli / TV 2
I FORHOLD: Lykken smilte til Stefan Gundersen etter at innspillingen av «Jakten på kjærligheten» var over. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

«Jakten på kjærligheten» er over for denne gang, og forrige uke oppsto det dramatikk da Stefan Gundersen (50) dumpet frieren Pernille Vestengen under en ferietur til Bodø.

I episoden så det ut til å være god stemning mellom Vestengen og Gundersen da de reiste nordover for å bli bedre kjent.

Seinere på turen dro duoen på en romantisk date på stranda, hvor de kysset, holdt hender og flørtet. Det hele tok imidlertid en brå vending da Gundersen fortalte hva han egentlig føler.

- Jeg har ikke klart å finne den kjærestebiten, var blant det han sa til en tydelig såret Vestengen.

Nå har det imidlertid gått noen måneder siden innspillingen av «Jakten», og Dagbladet tar derfor en telefon til 50-åringen for å høre hvordan det står til.

DRAMATISK: Når «Jakten»-bonden Stefan forteller Pernille dette blir det dramatisk. Video: TV 2 Vis mer

- Verdens fineste

- Jeg har det bedre enn noensinne, jeg, utbryter Gundersen i telefonen.

Og det er ved spørsmål om hva han legger i det at han kommer med den gledelige nyheten:

- Det betyr vel at jeg har en kjæreste, som jeg har det veldig fint sammen med. For meg er hun verdens fineste kjæreste, svarer han stolt.

«Jakten»-bonden legger til at det ikke er en av frierne han valgte bort, men en kvinne han møtte helt tilfeldig.

Gundersen forteller at han og kjæresten, hvis navn han foreløpig ikke vil røpe, har tilbrakt mye tid sammen og tatt det i et roligere tempo - i motsetning til hvordan det var under TV-innspillingen.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Slik gikk det med kjærligheten for «Jakten»-bonden Sebastian Muth Johansen og frieren. Video: TV 2 Vis mer

Hemmelig

I og med at sesongfinalen av «Jakten på kjærligheten» ikke ble sendt på TV før mandag kveld, har han måttet holde forholdet skjult. Derfor er det en gledens dag når han nå endelig kan vise fram sin nye kjæreste til de rundt seg.

Å endelig kunne prate fritt igjen, har også vært etterlengtet:

- Gjennom hele høsten har jeg mottatt mange hyggelige meldinger fra folk, men jeg har ikke svart fordi jeg kunne jo ikke røpe noe. Så jeg vil gjerne benytte muligheten til å takke for alle fine meldinger, og samtidig ønske folk en god jul.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer