Nancy Pelosi om Donald Trump:

Avslører kjolestikk mot Trump

Presidenten er ikke den eneste som gjentar seg i riksretten.

STIKK: Onsdag ble det klart at Trump stilles for riksrett for andre gang. Da benyttet Nancy Pelosi anledningen til å komme med et aldri så lite kjolestikk. Foto: J. Scott Appelwhite / Josuha Roberts / AP Photo / REUTERS / NTB
STIKK: Onsdag ble det klart at Trump stilles for riksrett for andre gang. Da benyttet Nancy Pelosi anledningen til å komme med et aldri så lite kjolestikk. Foto: J. Scott Appelwhite / Josuha Roberts / AP Photo / REUTERS / NTB Vis mer
Publisert

Onsdag denne uka ble det klart at nåværende president Donald Trump (74) stilles for riksrett for andre gang - som første president i historien. Formelt er Trump blitt tiltalt for «opphissing til opprør», i kjølvannet av angrepet på Kongressen i forrige uke.

Avstemningen endte med 232 for riksrett og 197 mot. Det erklærte flertallsleder i Representantenes hus, demokraten Nancy Pelosi (80).

Det ble kjent omtrent 13 måneder etter at presidenten ble stilt for riksrett første gang, men mye har forandret seg siden den gang. En pandemi, storming av Kongressen, presidentvalg og Twitter-utestengelse - man kan nevne i fleng.

Det er imidlertid én ting som fremdeles står seg likt, nemlig Nancy Pelosi og hennes riksrett-antrekk.

Trump-stikk

Demokraten dukket nemlig opp til avstemningen i nøyaktig det samme antrekket hun kledde seg i den første gangen presidenten ble stilt for riksrett.

Talspersoner for Pelosi bekrefter overfor People at antrekket hun hadde på seg på onsdag var nøyaktig det samme som hun brukte 18. desember 2019.

Pelosi er godt kjent for sine skreddersydde antrekk, som tidligere har inkludert hvite buksedresser - som hyller arbeidet for kvinnelig stemmerett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer