BLIR FORELDRE: Truls Svendsen og samboeren Charlotte Smith venter barn til våren. Nå avslører de kjønnet og babynavnet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLIR FORELDRE: Truls Svendsen og samboeren Charlotte Smith venter barn til våren. Nå avslører de kjønnet og babynavnet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Truls Svendsen:

Avslører kjønn og babynavn

Tv-profilen og samboeren blir foreldre til våren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I begynnelsen av desember avslørte tv-profil Truls Svendsen (46) på Instagram at han og kjæresten Charlotte Smith (30) venter sitt første barn sammen.

- Tenk at vi to skal bli tre, skrev 46-åringen, med et tilhørende bilde av seg selv og sin gravide samboer.

Det har ikke vært kjent om duoen venter en gutt eller jente, men lørdag kveld publiserte Svendsen nok et bilde på bildedelingstjenesten, der han avslører både kjønnet og navnet på babyen, som melder sin ankomst om tre måneder.

- Vi gleder oss til å møte deg, Eva, skriver han til bildet, og avslører med det at en liten jente kommer til våren.

Dagbladet har vært i kontakt med Truls Svendsen, som ikke ønsker å kommentere ytterligere.

Avslørte kjæreste

Det var i oktober 2017 at det ble kjent at Svendsen og Smith var et par, etter at førstnevnte ved en glipp ble presentert som singel på førstesiden av Dagbladet.

Det tok dermed ikke lang tid før tv-profilen selv reagerte med å vise fram kjæresten på Instagram.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad», skrev han.

I intervjuet med Dagbladet Magasinet avslørte 46-åringen også at han ønsket seg barn i fremtiden.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til fremtiden, sa han til avisen den gang.

I mai i fjor dukket duoen for første gang opp sammen på rød løper i forbindelse med Gullruten-utdelingen.

VISER FREM KJÆRESTEN: Porgramleder og komiker Truls Svendsen hadde med seg kjæresten Charlotte Smith på den røde løperen før årets Gullruten-utdeling. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno / Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

- Vi gjør alt sammen, og da må vi også gjøre dette sammen. Det er kult at hun har lyst til å dele den gleden med meg, sa Svendsen på løperen.

Til Dagbladet fortalte han den gang at de hadde vært et par i omtrent to år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer