Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Stian Blipp:

Avslører kjønnet på babyen

Stian Blipp og kona Jamina blir foreldre til en liten jente.

SPENT PÅ FREMTIDEN: - Nå mangler jeg bare en hund og en SUV, så har jeg alle de tingene jeg ikke trodde jeg skulle ha før jeg fyller 30 år, ler Stian Blipp. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SPENT PÅ FREMTIDEN: - Nå mangler jeg bare en hund og en SUV, så har jeg alle de tingene jeg ikke trodde jeg skulle ha før jeg fyller 30 år, ler Stian Blipp. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

19. mai, samme dag som prins Harry (33) og Meghan Markle (36) giftet seg, ble også den folkekjære programlederen Stian Blipp (28) smidd i hymens lenker med Jamina Iversen (30).

Og bare to dager seinere røpet det nygifte paret, i hver sine Instagram-innlegg, at de venter sitt første barn.

«I helga feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp....eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy», skrev Stian Blipp til sitt innlegg.

Fredag avslører Blipp også kjønnet på sitt ufødte barn.

- Det er ei jente. Det er veldig, veldig hyggelig, deler han med Dagbladet på den røde løperen til premieren av Mads Hansens musikkvideolansering i Oslo.

- Har dere bestemt dere for navn?

- Ikke i det hele tatt, så vi tar gjerne imot forslag. Jeg merker at når vi først begynner å spy ut navn, så høres alle kjemperare ut. Når man har drodlet på 60-70 navn så går det ikke lenger, smiler han.

Terminen for den lille jentas ankomst er i midten av november.

Spontan bryllupsreise

Det er virkelig travle tider for den sjarmerende programlederen som altså både er nygift, skal bli pappa og har kjøpt seg nytt hus på Bekkelaget i Oslo.

- Når du sier det sånn får jeg litt sug i magen for det høres ikke ut som mitt liv, men det er veldig spennende. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle glede meg så mye til å bli far som jeg gjør.

Blipp beskriver den siste tiden som en utrolig reise.

- Den første uka jeg fikk beskjeden var nesten litt sånn «Å, herregud, hvordan skal dette bli? Livet kommer til å forandre seg helt». Man krisemaksimerer. Men da jeg aksepterte det, så ble jeg fylt med en voldsom forventning, og nå gleder jeg meg som pokker til å bli pappa, stråler han til Dagbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hvordan blir du som far?

- Forhåpentligvis en «cool dad». Og en litt klein pappa også. Sånn at datteren min tenker «Å, nei, nå kommer han til å gjøre noe kleint», når jeg kommer inn i rommet, ler han.

Nylig kom 28-åringen hjem fra bryllupsreise med sin gravide kone. En ferie hvor avslapning sto i fokus.

- Vi hadde egentlig ikke tenkt til å dra før i juli, men så fikk vi helt spontant lyst til å stikke, så vi hoppet på en chartertur til Hellas. Her bodde vi på en resort midt ute i skauen. Vi var der ei uke, og lå enten på en solseng eller spiste. Vi gjorde ikke en dritt, ler Blipp.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!