Stian Blipp:

Avslører kjønnet på babyen

Stian Blipp og kona Jamina blir foreldre til en liten jente.

SPENT PÅ FREMTIDEN: - Nå mangler jeg bare en hund og en SUV, så har jeg alle de tingene jeg ikke trodde jeg skulle ha før jeg fyller 30 år, ler Stian Blipp. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SPENT PÅ FREMTIDEN: - Nå mangler jeg bare en hund og en SUV, så har jeg alle de tingene jeg ikke trodde jeg skulle ha før jeg fyller 30 år, ler Stian Blipp. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

19. mai, samme dag som prins Harry (33) og Meghan Markle (36) giftet seg, ble også den folkekjære programlederen Stian Blipp (28) smidd i hymens lenker med Jamina Iversen (30).

Og bare to dager seinere røpet det nygifte paret, i hver sine Instagram-innlegg, at de venter sitt første barn.

«I helga feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp....eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy», skrev Stian Blipp til sitt innlegg.

Fredag avslører Blipp også kjønnet på sitt ufødte barn.

- Det er ei jente. Det er veldig, veldig hyggelig, deler han med Dagbladet på den røde løperen til premieren av Mads Hansens musikkvideolansering i Oslo.

- Har dere bestemt dere for navn?

- Ikke i det hele tatt, så vi tar gjerne imot forslag. Jeg merker at når vi først begynner å spy ut navn, så høres alle kjemperare ut. Når man har drodlet på 60-70 navn så går det ikke lenger, smiler han.

Terminen for den lille jentas ankomst er i midten av november.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer