Carina Olset:

Avslører kjønnet på babyen

Blir mamma til våren.

BLIR MAMMA: Carina Olset avslører kjønnet på sitt første barn. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BLIR MAMMA: Carina Olset avslører kjønnet på sitt første barn. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I oktober delte NRK-profil Carina Olset (37) den glade nyheten glade nyheten om at hun venter sitt første barn med kjæresten Tor Øyvind Hovda.

Nå, knappe fire måneder senere, avslører hun kjønnet på den kommende babyen. Det gjør hun i et intervju med «God kveld Norge» ifølge TV 2.

Før de blir foreldre er imidlertid planen å lede NRKs sendinger under Ski-VM, noe Olset har planer om å gjennomføre. Skulle derimot jordmor fraråde henne reisen, blir hun hjemme, forklarer Olset til «God kveld Norge».

- Jeg håper jo at hun inni magen har det så bra at det ikke er noe stress å dra dit, sier Olset og røper samtidig at hun venter en liten jente.

I samme intervju letter 37-åringen på sløret om graviditeten, og forteller samtidig at hun planlegger å ta permisjon når den lille jenta kommer til verden.

Blir foreldre

«Jeg flyttet inn alene. Flytter ut med en beboer i magen. Til våren blir vi tre», skrev 37-åringen da babynyheten ble kjent.

NRK-profilen fant lykken med Hønefoss-spiller Tor Øyvind Hovda i fjor sommer, og samtidig bekreftet hun at de to hadde funnet lykken på Tinder.

- Vi møttes på Tinder i vår. Det satt like bra som scoringen til Pavard i åttedelsfinalen mot Argentina, det, fortalte Olset med, som vanlig, et stort smil.

Åpen om sykdommen

Olset har i mange år vært NRKs spydspiss i fotballsendingene, men har også vært innom både langrenn og blant annet Landsskytterstevnet. Dagbladet møtte henne før fotball-VM i fjor og den gang bekreftet hun at livet var bra.

ÅPEN OM SYKDOMMEN: I et foredrag holdt for Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer avslørte Carina Olset hva det kreves av henne å kombinere kronisk tarmsykdom med jobben som programleder på tv. Vis mer Vis mer

37-åringen har nemlig vært åpen tidligere om at hun har den kroniske tarmsykdommen ulcerøs kolitt. På det tidspunktet gikk det også veldig bra med sykdommen.

I januar i fjor meldte en lykkelig Olset at prøveresultatene viste at hun var på normalen.

- Det er en kronisk lidelse jeg må leve med resten av livet. Men nå våkner jeg hver dag og har gode dager. Så jeg krysser alt jeg har og håper det varer. Jeg har sånn flyt om dagen. Det er deilig.

Hun fortsatte:

- Jeg går inn i denne sommeren med tryggheten om at jeg har en kropp jeg kan stole på. Det kan jo hende det plutselig snur, men da tar jeg det når det kommer. Jeg har vært åpen om at det var helt jævlig da jeg var syk, og jeg kan være åpen om at det er helt fantastisk nå.

- Har det noen gang vært vanskelig å holde seg positiv?

- Nei, det er jo ikke vanskelig. Når man har vært syk sånn som meg, så har man møtt veggen. Men jeg er velsignet med en positiv innstilling, også er livet jævla mye artigere når man smiler og har det gøy, enn om man er sur, tror jeg. Derfor gjør jeg ting jeg vet jeg blir glad av - som for eksempel å jobbe med fotball, sa hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer