Louise Angelica og John Arne Riise:

Avslører kjønnet på babyen

Deler detaljer i sosiale medier.

AVSLØRER: Søndag formiddag avslører Louise Angelica og John Arne Riise kjønnet på den kommende babyen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
AVSLØRER: Søndag formiddag avslører Louise Angelica og John Arne Riise kjønnet på den kommende babyen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I januar kunne fotballstjerna John Arne Riise (38) og kona blogger Louise Angelica Riise (29) dele den glade nyheten om at de venter sitt første barn sammen. Overfor Se og Hør bekreftet de babynyheten og søndag formiddag røper de vordende foreldrene hva de venter.

- Det er en gutt. Vi har drømt om å få en liten gutt sammen så lenge og vi elsker deg allerede, skriver Louise Angelica til et ultralydbilde med blå sko og en blå ballong på Instagram.

- Vi er vanvittig glade. Dette betyr endeløst mye for Louise og meg, sa John Arne Riise til Se og Hør da babynyheten ble kjent.

Bekreftet familieforøkelsen

Overfor Se og Hør kunne ekteparet røpe at det nye familiemedlemmet er ventet i august.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss, sa Louise Angelica til Se og Hør.

At John Arne Riise venter sitt fjerde barn, kan han imidlertid ikke ta for gitt. I sin selvbiografi, som han lanserte i 2017, avslørte han nemlig at han vurderte å sterilisere seg etter sin andre skilsmisse. I boka står det skrevet at han hadde skyldfølelse overfor barna.

Da han møtte Louise Angelica, la han imidlertid tanken om sterilisering på hylla.

MANN OG KONE: - Tårene sprutet, sa John Arne Riise da han giftet seg Louise Angelica Markussen i Nordberg kirke i Oslo. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

«Jeg visste at jeg elsket henne, jeg visste at hun var tjueen, og hun hadde sagt hun ville ha barn en gang i framtida. Jeg husker at jeg avbestilte timen hos steriliseringsklinikken. Vi prøver å få barn, Louise og jeg», skriver han i boka.

Vanskeligheter

Som nevnt har Louise Angelica og John Arne Riise tidligere vært åpen om at de gjerne ønsker seg barn.

Under Bloggerne-sesongen i 2017 uttalte Louise Angelica at det eneste som mangler i livet hennes, er en liten baby.

- Nå er på en måte det siste som mangler en liten baby eller to. Det er det eneste jeg føler mangler i livet, sa hun ærlig til kameraet.

Med andre ord er den kommende gutten svært etterlengtet for ekteparet Riise.

I et intervju med Dagbladet i 2016 kunne den tidligere fotballspilleren også fortelle at han gjerne ønsker seg flere barn. Nå som fotballskoene er satt på hylla, får han også mer tid til overs.

- Jeg har mye å ta igjen som pappa. For alle tre. Dette gjelder både Ariana, Emma og Patrik. Jeg elsker barna mine, det må ingen tvile på, og de vet at jeg kommer til å stille opp for dem mer i framtida, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer