Louise Angelica og John Arne Riise:

Avslører kjønnet på babyen

Deler detaljer i sosiale medier.

AVSLØRER: Søndag formiddag avslører Louise Angelica og John Arne Riise kjønnet på den kommende babyen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
AVSLØRER: Søndag formiddag avslører Louise Angelica og John Arne Riise kjønnet på den kommende babyen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I januar kunne fotballstjerna John Arne Riise (38) og kona blogger Louise Angelica Riise (29) dele den glade nyheten om at de venter sitt første barn sammen. Overfor Se og Hør bekreftet de babynyheten og søndag formiddag røper de vordende foreldrene hva de venter.

- Det er en gutt. Vi har drømt om å få en liten gutt sammen så lenge og vi elsker deg allerede, skriver Louise Angelica til et ultralydbilde med blå sko og en blå ballong på Instagram.

- Vi er vanvittig glade. Dette betyr endeløst mye for Louise og meg, sa John Arne Riise til Se og Hør da babynyheten ble kjent.

Bekreftet familieforøkelsen

Overfor Se og Hør kunne ekteparet røpe at det nye familiemedlemmet er ventet i august.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har aldri vært mer lykkelig enn jeg er akkurat nå. Vi gleder oss til at små barneføtter skal løpe rundt i det nye huset. Livet får en helt ny start for oss, sa Louise Angelica til Se og Hør.

At John Arne Riise venter sitt fjerde barn, kan han imidlertid ikke ta for gitt. I sin selvbiografi, som han lanserte i 2017, avslørte han nemlig at han vurderte å sterilisere seg etter sin andre skilsmisse. I boka står det skrevet at han hadde skyldfølelse overfor barna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer