Cecilie Ramona Kåss Furuseth:

Avslører kjønnet på babyen

I ukas episode av podkasten «Må på behandling - med Morten Ramm» røper Cecilie Ramona Kåss Furuseth om hun skal bli mamma til en gutt eller ei jente.

GRAVID: I august avslørte radioprofil Cecilie Ramona Kåss Furuseth at hun er gravid med sitt første barn. Nå avslører hun også kjønnet på babyen. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
GRAVID: I august avslørte radioprofil Cecilie Ramona Kåss Furuseth at hun er gravid med sitt første barn. Nå avslører hun også kjønnet på babyen. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I starten av augustmåned kom gladnyheten om at radioprofil Cecile Ramona Kåss Furuseth (36) venter sitt første barn med kjæresten Anthony Harrison. Det røpet førstnevnte på sin Instagram-profil.

- Gleder meg til jul, jeg, skrev 36-åringen under et bilde der hun holdt godt rundt den voksende babymagen.

Denne uka er den vordende mora gjest i komiker Morten Ramms (42) podkast «Må på behandling - med Morten Ramm», og der kommer de inn på den kommende familieforøkelsen.

- Det er en gutt

Ramm stiller spørsmål ved om Kåss Furuseth har lagt noen planer for barnet sitt, blant annet med tanke på hva slags fritidsaktiviteter barnet skal delta på.

- Det er en gutt, og jeg har lyst til han skal drive med noe sport. For det manglet. Du kjenner jo Else, det var ikke noe sport der. Det var korps, sier hun lattermildt, og med det avslører 36-åringen også kjønnet på den lille babyen i magen.

Dagbladet har vært i kontakt med Cecilie Ramona Kåss Furuseth som opplyser om at hun ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer