John Carew:

Avslører kjønnet på babyen

John Carew og Pernille Juvodden venter sitt første barn sammen.

CAREW: Fotballstjerna venter barn sammen med kjæresten Pernille Juvodden. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai i år ble det kjent at John Carew (41) hadde funnet lykken med den 16 år yngre influenseren Pernille Juvodden (24), og i begynnelsen av denne måneden kunne paret avsløre at de venter sitt første barn sammen.

Fram til nå har det ikke vært kjent om de to turtelduene venter en liten gutt eller ei jente, men søndag blir dette avslørt i sosiale medier.

Duoen har nemlig hatt en såkalt gender reveal, hvor kjønnet blir avslørt, og ut av en stor svart ballong flyr det rosa konfetti, noe som altså betyr at paret venter ei lita jente sammen. Juvodden har også bekreftet dette selv.

«Det er ei jente», skriver hun til en video på Instagram.

View this post on Instagram

💗😭 It’s a girl!!!

A post shared by Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden) on

I et intervju med ELLE røpet Juvodden nylig at terminen er neste år.

- Vi synes det er veldig stas å ha en liten en på vei, og det begynner å bli enda mer virkelig for hver dag som går nå. Magen blir større og vi koser oss veldig, sett bort ifra at jeg ikke føler meg helt i toppform om dagen, sa hun til bladet.

Romanserykter

Da det ble kjent at de to hadde funnet lykken tidligere i år, hadde det lenge gått rykter om at duoen var et par, men de ønsket ikke å kommentere forholdet selv.

Ryktene om at Carew hadde falt for Juvodden startet for alvor i mars, da hun delte et bilde av at hun holdt hender med en «ukjent» mann på Instagram.

Om lag ei uke seinere delte Juvodden nok et bilde, men denne gangen av to skygger som så ut til å kysse hverandre. Seinere dukket det opp flere bilder, blant annet et som viste to personer som holdt hender.

Det var i et intervju med Melk & Honning Juvodden bekreftet at hun hadde fått seg kjæreste, men den gang sa hun ingenting om hvem den utkårede var.

Bekreftelsen kom da 24-åringen i intervjuet ble spurt om hvilke planer hun hadde for nasjonaldagen.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og prins William kose seg i hverandres selskap. Senest på mandag fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Og Carew er glad for vennskapet med prinsen. Vis mer

- Planen min for 17. mai i år blir å starte dagen med en deilig frokost med familien til kjæresten min, før vi seinere tenker å dra en tur til byen for å se litt folk, sa hun den gang.

Det skulle likevel ta noen måneder før det ble klart at den utkårede faktisk var John Carew - og nå skal de altså bli foreldre til ei jente sammen.

Carew har også sønnen Tyrese fra et tidligere forhold.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer