Den danske kongefamilien:

Avslører: Krasjet med kronprinsessen

Den tidligere livvakten til den danske kongefamilien avslører flere detaljer.

NY BOK: Livvakten til den danske kongefamilien røper flere hendelser - blant annet om kronprinsesse Mary. Foto: Shutterstock/NTB
NY BOK: Livvakten til den danske kongefamilien røper flere hendelser - blant annet om kronprinsesse Mary. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det er mye om de ulike kongefamiliene offentligheten aldri får vite. Nå og da skjer det likevel at personer som har jobbet tett på de rojale lekker detaljer fra innsiden.

Sånn er det også nå når den tidligere livvakten til den danske kongefamilien letter på sløret. I boka «Mine 30 år som livvakt» forteller Torben Vigh om flere hemmeligheter fra tida i den kongelige kretsen.

I 2014 gikk det blant annet galt da kronprinsesse Mary (50) skulle kjøre prins Christian (16) til skolen, røper han, ifølge danske BT.

Rakk ikke reagere

«Det regnet kraftig og jeg lå som vanlig tett på bilen for å dekke VIP-bilen og unngå at andre biler flettet inn bak, noe som ville økt vår avstand», skriver han ifølge BT, og fortsetter:

«Plutselig bremset kronprinsessen ved gult lys i krysset ved Tuborgvej og jeg rakk ikke reagere».

Ifølge Vigh kjørte Mary en Tesla, som hadde kortere bremselengde enn hans tunge Land Rover - spesielt på det glatte føret.

Flau

Livvakten krasjet altså inn i kronprinsessen.

«Jeg kunne ikke komme unna at jeg for første gang i karrieren min hadde kjørt på min egen VIP. Flere tanker fløy gjennom hodet mitt, men først og fremst om det hadde skjedd henne noe», fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer