«Kompani Lauritzen»:

Avslører krisemøter i «Kompani Lauritzen»

- Det var noen som beit litt negler og syntes det var i overkant spennende, forteller TV-profilen.

KRISE: Fenrik Geir Aker mener at situasjonen ble så dramatisk fordi TV-konseptet var helt nytt. Her avbildet med John Hammersmark. Foto: Matti Bernitz / TV 2
KRISE: Fenrik Geir Aker mener at situasjonen ble så dramatisk fordi TV-konseptet var helt nytt. Her avbildet med John Hammersmark. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

I 2020 gikk den første sesongen av TV 2 suksessen «Kompani Lauritzen» over skjermene. Den gang var det artist Øyvind «Vinni» Sauvik (47) som gikk helt til topps og stakk av med seieren.

I starten av sesongen var det derimot ikke selvsagt at det var Sauvik som skulle vinne konkurransen. Han var nemlig fast bestemt på å forlate kompaniet før en lagkonkurranse.

- Jeg har vært lei siden dag én, men jeg har vunnet hver eneste lagkonkurranse og har vært best på alle tester. Det er over, jeg skal ikke være her lenger. Jeg orker ikke høre mer på pisset ditt, pisset hans, pisset ditt eller pisset ditt. Det er over, uttalte han i episoden.

I et intervju med VG den gang fortalte 47-åringen at grunnen til at han reagerte som han gjorde var fordi han de siste 20 åra har levd slik han vil. Tilværelsen i militæret ble dermed brått en stor kontrast.

Under årets premierefest av «Kompani Lauritzen» avslører fenrik Geir Aker (47) at denne situasjonen har vært den mest dramatiske gjennom alle fire sesongene av suksess-serien.

- Vi hadde ikke noe erfaring med deltakere, hvordan de reagerte eller ikke. Så når det toppet seg der så var det noen som beit litt negler og synes det var i overkant spennende, sier han om situasjonen og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer