Iselin Guttormsen:

Avslører leilighetskjøp

Iselin Guttormsen røper at hun har kjøpt seg ny leilighet i Oslo.

LEILIGHETSEIER: Iselin Guttormsen har nylig blitt eier av en leilighet i hovedstaden. Foto: Morten Eik / Se og Hør
LEILIGHETSEIER: Iselin Guttormsen har nylig blitt eier av en leilighet i hovedstaden. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (34) har i løpet av kort tid blitt en godt kjent person for det norske folk. Hun har blant annet vært å se i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og «Bloggerne», og er aktuell som en av deltakerne i høstens «Skal vi danse».

Guttormsen har bosatt seg på Åros i Asker kommune, sammen med mann og to døtre. Nå kan influenseren imidlertid avsløre leilighetskjøp.

- En klok investering

Dagbladet tok en prat med 34-åringen i forkant av premieren på den kommende «Bloggerne»-sesongen, og der fortalte hun hvorfor hun hadde kjøpt en ny leilighet:

- Du, den kjøpte jeg fordi jeg ville gjøre en klok investering. Både for meg selv men også for døtrene mine sin framtid, forteller Guttormsen.

Videre sier hun at hun er mye fram og tilbake fra Oslo hele tida på grunn av jobb, og at hun derfor bruker en del penger på det.

- Derfor tenkte jeg hvorfor ikke bare kjøpe en leilighet, slik at på hektiske dager kan jeg være i Oslo og få unnagjort masse på en gang, så kan jeg heller ha en dag fri med barna hjemme.

Det er også praktisk med en leilighet hvor man kan være litt alene i ro og fred, i alle fall når man jobber som sexolog. I tillegg er Guttormsen i gang med å skrive bok, og setter derfor stor pris på litt alenetid i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer