Ingeborg Myhre:

Avslører Lotto-hemmeligheter

- Det er ikke rom for å tulle med de kulene i det hele tatt.

DETTE FÅR DU IKKE SE: Lotto-programleder Ingeborg Myhre avslører flere hemmeligheter fra Lotto-sendingene og fra hva som skjer bak kameraet. Foto: Privat
DETTE FÅR DU IKKE SE: Lotto-programleder Ingeborg Myhre avslører flere hemmeligheter fra Lotto-sendingene og fra hva som skjer bak kameraet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hver onsdag og lørdag er nordmenn landet over samlet foran tv-skjermen i håp om å hente hjem de skyhøye beløpene som deles ut under Lotto-trekningene. Det er ofte snakk om flere millioner kroner, og mange har nok en stor drøm om å stikke av med disse.

Dette gjelder også for Lotto-programleder Ingeborg Myhre (44), som har ledet sendingene to ganger i uka, i nesten ti år.

Dagbladet møter 44-åringen hjemme hos henne på Jar i Bærum, og hun er ikke i tvil om at hun har en av verdens beste jobber. At hun må pendle til Hamar for å dele ut de enorme summene, trives hun svært godt med.

- Jeg føler meg så gammel når jeg sier det, for det føles på en måte fremdeles som det er min nye jobb, men jeg har hatt den i snart ti år og det hadde jeg aldri sett for meg. Jeg hadde tenkt at jeg skulle gjøre det et par år, men det er kjempegøy, skikkelig moro, forteller hun.

Det høyeste beløpet Ingeborg Myhre har fått dele ut til en heldig vinner i løpet av sin karriere, er svimlende 341 millioner kroner. Det beskriver hun selv som «helt sykt». Å kontakte vinnerne er det imidlertid ikke programlederen som tar seg av, men likevel har Myhre fått ringe et par ganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer