Avslører «Luksusfellen»-hemmelig­hetene etter ti år

Dette visste du antakelig ikke om TV3s seermagnet.

RINGREVER: «Luksusfellen»-ekspertene har gjennom de ti åra programmet har gått spart deltakerne for 20 millioner kroner. Fra venstre: Lene Drange, Silje Sandmæl, Magne Gundersen, Cecilie Lynum og Hallgeir Kvadsheim. Foto: TV3
RINGREVER: «Luksusfellen»-ekspertene har gjennom de ti åra programmet har gått spart deltakerne for 20 millioner kroner. Fra venstre: Lene Drange, Silje Sandmæl, Magne Gundersen, Cecilie Lynum og Hallgeir Kvadsheim. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Trolig er denne serien rettet spesielt mot minstepensjonister som lever på sparebluss og som, når de utover i programmene blir kjent med gjeldsofrene, tenker: «Sorry, Einar Gerhardsen, føkk dette møkkalandet, jeg raner en bank!».

Slik lød ordene til Dagbladets anmelder i forbindelse med premieren på «Luksusfellen» for ti år siden. For ja, selv om programmet har satt solide fotspor innen norsk tv-underholdning siden 2008, var det slettes ikke alle som var overbevist om at konseptet ville tåle tidas tann.

VGs anmelder sparte ikke på kruttet i sin omtale av premiereepisoden, og toppet totalslakten med en ener på terningen. Det er vel med rette at konseptet nå, 19 sesonger seinere, kan vise en stor finger til de kritiske røstene.

Siden 2008 har man hørt, sett og lest mye om «Luksusfellen», dets innhold og ekspertene som medvirker. Likevel finnes det visse detaljer fra innspillingen som mannen i gata kanskje ikke har like stor kjennskap til.

Overfor Dagbladet røper produksjonen nå hvordan det egentlig fungerer bak kulissene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer