Jorun Stiansen:

Avslører mageproblemer

Jorun Stiansen avslører at hun har mageproblemer, og føler seg kvalm og uvel. Hun har allerede laktoseintoleranse, men ønsker en ny utredning.

INTOLERANT: Jorun Stiansen avslører på Instagram at hun sliter med oppblåst mage og kvalme som følge av visse matvarer. Nå skal hun finne ut av hvilken mat hun er intolerant mot. Her er hun avbildet under premieren på «Jan Thomas søker drømmeprinsen». Foto: Tore Skaar
INTOLERANT: Jorun Stiansen avslører på Instagram at hun sliter med oppblåst mage og kvalme som følge av visse matvarer. Nå skal hun finne ut av hvilken mat hun er intolerant mot. Her er hun avbildet under premieren på «Jan Thomas søker drømmeprinsen». Foto: Tore Skaar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For noen kan et kakestykke, en brødskive eller et glass med melk, fort lede til oppblåst mage, kvalme og tretthet. TV-personlighet og influenser Jorun Stiansen (36) er en av dem som kan skrive under på dette.

På sin Instagram-profil, under historiefunksjonen onsdag, røper 36-åringen at hun har gått til spesialist for å nøste opp i hvilke matvarer hun ikke tåler. Stiansen opplever nemlig konstante magesmerter, og føler seg ofte kvalm og uvel. Det blir også gjerne flere turer til toalettet om dagen, og noen ganger ingen.

Neste uke skal hun forhåpentligvis få svar på hva hun er intolerant mot.

«Jeg er så lei av å sitte på ramma, og ikke komme meg på ramma i det hele tatt, være så oppblåst at jeg nesten flyr i lufta og alltid være noe kvalm og uggen!», skriver hun til et bilde av seg selv med en ansiktsmaske, stirrende oppgitt opp i taket.

Sliter med mageproblemer

Når Dagbladet slår på tråden, befinner Stiansen seg med familien på hytta i Oggevatn på Sørlandet.

Her skal hun øke inntaket av de matvarene hun vet at hun blir dårlig av, blant annet de som inneholder hvete, laktose og ulike typer karbohydrater, for å se om det slår ut på de endelige blod- og urinprøvene om en ukes tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer