Alexander Rybak:

Avslører misbruk

I et innlegg på Instagram og Facebook avslører artisten at han har vært avhengig av sovemedisin og antidepressiva i elleve år.

AVSLØRER: I et innlegg på Facebook og Instagram skriver Alexander Rybak at han har vært avhengig av antidepressiva og sovemedisin i elleve år. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag deler sanger og fiolinist Alexander Rybak (33) et innlegg på Instagram og sin offisielle Facebook-profil. Der meddeler Rybak at han har levd med en hemmelighet i elleve år.

I innlegget kommer det fram at Rybak har vært avhengig av antidepressiva og sovemedisiner i disse åra.

«Det startet harmløst, men mot slutten endte det nesten med å ødelegge livet mitt. I januar startet jeg med rehabilitering (med god hjelp fra legene mine), og litt etter litt begynner jeg å føle meg som meg selv igjen», skriver 33-åringen.

- Kan puste fritt

Videre skriver Rybak at i løpet av de siste åra gjorde pillene ham svak og redd.

«Det påvirket ikke bare hjernen min, men også musklene og magen. Det ødela forholdene mine til mennesker, men viktigst av alt ødela det nesten viljen min til å leve».

Avslutningsvis skriver 33-åringen at han vet at det er mange der ute som sliter med de samme problemene, og at han i løpet av de neste ukene vil dele erfaringer med følgerne sine.

«Og hvis noen kan lære av dem, vil det få meg til å føle meg bedre», avslutter han innlegget med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer