Gwyneth Paltrow:

Avslører mislykket inngrep: - Katastrofe

Ikke alt gikk som planlagt da Hollywood-stjerna skulle endre på utseendet sitt.

MISLYKKET: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow innrømmer mislykket inngrep. Foto: Rob Latour /Shutterstock / NTB
MISLYKKET: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow innrømmer mislykket inngrep. Foto: Rob Latour /Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er dessverre ikke uvanlig at flere av de største Hollywood-stjernene legger seg under kniven for å fikse på utseendet sitt, blant dem er Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (48).

I et intervju med Harper's Bazaar minnes 48-åringen da hun tok såkalte fillers for å jevne ut rynkene sine, noe som skulle vise seg å ikke gå etter planen.

- Jeg hadde en midtlivskrise da jeg fylte 40 år, og jeg dro til en lege. Det var en katastrofe. Jeg fikk blåmerker, panna mi var helt stiv og jeg så ikke ut som meg selv i det hele tatt, innrømmer skuespilleren.

Vil være åpen om inngrep

48-åringen forklarer videre at hun tror mange vellykkede kvinner i Hollywood tidlig får høre at de ikke er bra nok.

- Ved å ta injeksjoner er det som å innrømme en sårbarhet. Jeg tror noen ganger at ærlighet oppfattes som en svakhet. Det ser ut til å være mye stigma rundt injeksjoner, mener hun.

Hollywood-stjerna ønsker på sin side å være åpen rundt inngrepene sine, og har et ønske om at flere kvinner gjør det samme.

- Jeg synes det er fint når kvinner deler, fordi det er mye skam rundt operasjoner og injeksjoner, og det ville vært fint om folk følte seg trygge på valgene de tok. Men hvis de ønsker å holde det hemmelig er det også greit, legger hun til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer