Jessie J og Channing Tatum:

Avslører nok et brudd

Lykken mellom stjerneparet skulle altså ikke vare - denne gangen heller.

AV OG PÅ: Jessie J og Channing Tatum har ikke hatt et knirkefritt forhold. Foto: Araya Diaz/Getty Images/NTB
AV OG PÅ: Jessie J og Channing Tatum har ikke hatt et knirkefritt forhold. Foto: Araya Diaz/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke lett å holde tunga rett i munnen når det kommer til popstjerna Jessie J (32), hvis egentlige navn er Jessica Ellen Cornish, og skuespilleren Channing Tatum (40).

Paret har nemlig siden romantikken oppsto høsten 2018 befunnet seg på skjelvende grunn.

Et år etter at de ble et par, tyder det meste på at de to gikk fra hverandre. Begge delte triste innlegg i sosiale medier i kjølvannet av bruddrykter i tabloidpressen.

Av og på

En måned seinere kom imidlertid kontrabeskjed fra den glansede delen av pressen - de to skulle ha funnet tilbake til hverandre.

Det bekreftet de også selv med et intimt bilde iført enhjørningshatter. Paret dukket også opp på den røde løperen sammen, for første gang.

I april i år ble det imidlertid meldt om nok et brudd mellom paret. Også da var det anonyme kilder som uttalte seg, men kjærlighetserklæringen til Cornish ble kort til seinere fjernet fra Instagram. Tatum skal også ha dukket opp på den eksklusive datingappen Raya.

KALDT: Skuespiller Channing Tatum besøkte Norge sammen med villmarksekspert Bear Grylls, for å filme TV-programmet "Running Wild With Bear Grylls". Video: National Geographic. Vis mer

Det tok imidlertid ikke mange ukene før kjærligheten blomstret igjen. I forbindelse med Tatums 40 årsdag delte popstjerna et bilde av ham i krystallklart vann, og en kjærlighetserklæring skrevet under.

«Gratulerer med 40 årsdagen til denne spesielle mannen. Du er virkelig unik. Jeg er så takknemlig for at du ble født, og enda mer takknemlig for at vi møttes», skrev hun da.

«Singellivet»

Spol et halvt år fram i tid, og Jessie J kommer med en ny statusoppdatering på Instagram.

Denne uka delte hun et innlegg av seg selv som stirrer inn i kameraet, rister på rumpa og drikker vin.

«Hvordan singellivet under en pandemi er som», skriver hun under videoen.

Med det bekrefter hun altså at hun og Tatum ikke lenger er et par.

40-åringen har på en annen side ikke uttalt seg om bruddet, men har ikke lagt ut bilder av Cornish på Instagram siden februar.

Skal ha skrevet om forholdet

Tabloidavisa MailOnline har tatt kontakt med representanten til Cornish, uten å få kommentar. Talspersonen for Tatum nektet å kommentere bruddet.

Cornish har også skrevet en låt som angivelig handler om forholdet med Tatum. Artisten har opptrådt med «Simply In Love», men den er foreløpig ikke utgitt.

I teksten synger hun om at flammen hennes ønsker å gå fort fram, mens hun selv vil ta det rolig.

Før Tatum innledet forholdet med Cornish, kom han nettopp ut av et brudd med kona Jenna Dewan (40). De gikk begge kjapt videre etter bruddet, og sistnevnte har rukket å få barn med sin nye mann, Steve Kazee (45). Gladnyheten om at de var blitt foreldre delte de i mars.

Tatum og Dewan har fra før dattera Everly (7).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer