Alexandra Rotan:

Avslører ny flamme: - Jeg er lykkelig

KEiiNO-vokalisten bekrefter romanse.

LYKKELIG: Alexandra Rotan røper at livet smiler for tiden. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LYKKELIG: Alexandra Rotan røper at livet smiler for tiden. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Alexandra Rotan (25) sang seg helt til en andreplass i forrige sesong av «Stjernekamp» og tok det norske folk med storm. Hun har også hatt stor suksess med gruppen KEiiNO, som har deltatt i Melodi Grand Prix to ganger.

Rotan har også fått oppleve å representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen. Det endte med en sjetteplass, og gruppen kan også skilte med at de det året vant telefonstemmene.

- Lykkelig

Sangstjernen har med andre ord oppnådd mye på kort tid, og nå røper Rotan at livet også smiler på hjemmebane.

GRUER SEG: Alexandra Rotan fra Keiino er en av årets deltakerne i «Stjernekamp». Hun forteller til Dagbladet at hun gleder seg til å opptre, men gruer seg til flere aspekter ved konkurransen. Reporter: Kjetil Stoveland. Klipp og voiceover: Maja Walberg Klev Vis mer

For de som følger sangfuglen i sosiale medier, kunne man for bare en ukes tid siden se at Rotan hadde kjøpt seg sin aller første leilighet - noe hun tydelig var lykkelig over - men det er ikke det eneste som har skjedd.

En mystisk mann har også prydet Instagram-profilen hennes, og denne uken dukket det opp svært søte bilder av de to i historiefunksjonen.

Nå bekrefter 25-åringen overfor Dagbladet at det er romantikk i luften.

Bekrefter kjæreste

- Ja, jeg har fått kjæreste! Jeg lykkelig. Har ingen kommentar utover det, uttaler Rotan til Dagbladet.

VISER FREM KJÆRESTEN: Mayoo Indiran har med seg kjæresten Therese Sivertsen på finalefesten til «Kompani Laurtizen». Reporter: Celina Morken Vis mer

Enn så lenge ønsker Rotan å holde navnet på sin utkårede for seg selv, men i sosiale medier kan man altså se de to sammen.

For noen uker siden var de to avbildet i et innlegg Rotan delte, da hadde de spilt sammen live på P4. Den utkårede stilte med gitar, mens Rotan sang.

«Juhu!!! God fredag! Gøy å spille litt live på P4! Fikk med meg denne fine gitaristen også!», skrev Rotan den gangen.

FORELSKET: Alexandra Rotan ser svært fornøyd ut ved siden av sin nye kjæreste. Bildet publiseres med tillatelse. Foto: Skjermdump fra Instagram
FORELSKET: Alexandra Rotan ser svært fornøyd ut ved siden av sin nye kjæreste. Bildet publiseres med tillatelse. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Noen uker seinere dukket den mystiske gitaristen igjen opp på Instagram, da i historiefunksjonen. Det var lett å se at stemningen dem imellom er god.

Rotans nye kjæreste er kjent med at Dagbladet omtaler saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer