Carl Martin Eggesbø:

Avslører ny flamme

«Skam»-profilen legger ikke skjul på at han er en svært fornøyd mann om dagen.

BLE SUPERSTJERNE: Carl Martin Eggesbø ble stjerne over natta gjennom tv-suksessen «Skam». Nå har han blant annet aktuell med «Kompani Lauritzen» på TV 2.
BLE SUPERSTJERNE: Carl Martin Eggesbø ble stjerne over natta gjennom tv-suksessen «Skam». Nå har han blant annet aktuell med «Kompani Lauritzen» på TV 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Carl Martin Eggesbø (25) fikk sitt store gjennombrudd som skuespiller i 2016 og 2017 da han spilte Nooras hybelkamerat, Eskild, i suksess-serien «Skam» - en karakter som ble vesentlig når Isak (Tarjei Sandvik Moe) kom ut av skapet i sesong tre av serien.

Etterpå har det vært forholdsvis stille rundt 25-åringen, men i disse dager er han å se i kinofilmen «Den Største Forbrytelsen», mens han til høsten er han aktuell for storfilmen «Kampen om Narvik», som i fjor ble satt på pause som en følge av coronakrisen.

Lørdag er han også å se som én av deltakerne i når den andre sesongen av TV 2-programmet «Kompani Lauritzen» har premiere.

Snakket ut

I 2017, i forbindelse med «Skam», snakket Eggesbø om sin seksualitet for første gang i et intervju. Det ble filmet, og klippet var en del av en serie som SVT kalte for «Edit», og som ble lagt ut på programmets Facebook-side.

Den gang forklarte han at han tidligere følte at han ikke «passet inn i historien» fordi heteronormativ kjærlighet preget filmer, bøker og historien. Skuespilleren la til at han nå er komfortabel med den han er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer