Øyunn Krogh:

Avslører ny flørt

- Jeg har møtt noen, innrømmer influenseren.

SMILER: Romantikken smiler for Øyunn Krogh. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SMILER: Romantikken smiler for Øyunn Krogh. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Det norske folk ble kjent med Øyunn Krogh (26) da hun og sin daværende kjæreste Levi Try (24) var med som deltakere på TV 2-programmet «Sommerhytta», som de også gikk seirende ut av.

I tillegg har man blitt invitert hjem til kjæresteparet i «Sofa», og sett Krogh stå igjen med andreplassen i forrige sesong av «Farmen kjendis».

I juni kunne de dele den gledelige nyheten om at de hadde tatt forholdet ett steg videre, og kjøpt leilighet i hovedstaden sammen.

To måneder seinere, i august, delte imidlertid paret nyheten om at de har valgt å gå hver til sitt. Det røpet Krogh på Instagram.

«Levi og jeg har bestemt oss for å gå fra hverandre. Vi er fremdeles utrolig glad i hverandre og skilles som venner», skrev hun under bildet av de to.

Da Dagbladet møtte Krogh i september fortalte hun at hun hadde det bra, men at hun ikke hadde begynt å date andre ennå.

- VELDIG BRA: Flere har lagt merke til en mystisk mann som har dukket opp en del på Øyunn Kroghs Instagram i det siste. Slik svarer hun på det. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er som regel riktig når det blir slutt. Vi er venner, jeg har det bra og gleder meg til alt livet har å by på, uttalte hun da.

Nå ser det imidlertid ut til at lykken smiler for 26-åringen. Hun kan nemlig røpe at hun har en flørt i livet sitt.

Det avslører hun i Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden».

- Jeg har ikke en ny kjæreste, det kan jeg avkrefte med en gang, men jeg har møtt noen som jeg synes er veldig, veldig hyggelig, forteller hun i episoden samtidig som hun innrømmer at hun er forelsket.

- Når jeg møter noen jeg synes er så hyggelig, så tenker jeg ikke at jeg ikke skal bli kjent med han bare fordi jeg nettopp er ute av et brudd. Det blir for dumt.

MYSTISK DAME: Andreas «Tix» Haukeland har vært i Barcelona den siste tiden, og observante følgere har lagt merke til en mystisk brunette som har hengt med «Tix». Vi har selvsagt spurt. Video: Rød Løper Vis mer

Hun kan avsløre at hun møtte flørten gjennom felles venner på et vorspiel, men vil foreløpig ikke si hvem den mystiske mannen er.

Observante følgere har likevel fått med seg at 26-åringen har delt ulike hint om en ny flamme på sine sosiale medier.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer