Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jørgine Massa Vasstrand:

Avslører ny jobb

«Funkygine» blir programleder.

NY JOBB: Jørgine Massa Vasstrand blir programleder på NRK. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NY JOBB: Jørgine Massa Vasstrand blir programleder på NRK. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Influenser og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand (30), eller «Funkygine» som mange kjenner henne som, har virkelig fått fart på karrieren de siste åra.

I fjor havnet hun på en andreplass i «Skal vi danse», og på Instagram har hun over 618 000 følgere.

Nå er hun klar for å innta enda en ny rolle. Onsdag kunne hun nemlig avsløre på sine kanaler i sosiale medier at hun blir programleder for «Norges Tøffeste» på NRK.

30-åringen deltok selv i programmet for fire år siden, og skal nå lede sesong tre av konkurransen.

«Har gledet meg lenge til å dele denne nyheten med dere og begynne å sanke verdige deltakere», skriver hun på Instagram, og oppfordrer flere til å melde seg på.

«Dette blir rått», avslutter hun.

SINT: Det blir amper stemning i «Funkyfam» når Jørgine besøker moren sin i Ålesund. Video: TV 2 Sumo/Rød Løper Vis mer

Røk ut

NRK skriver at i «Norges tøffeste» sendes ti gjennomtrente deltakere ut i knallharde fysiske og psykiske øvelser. Målet er å stå igjen som den aller tøffeste.

Som nevnt var 30-åringen selv med for noen år siden, og var soleklar favoritt i konkurransen. Det var derfor mange som ble overrasket da hun røk ut allerede i episode fire, i en øvelse hun selv mente hun burde ha vunnet.

SELSKAP: Da Jørgine Vasstrand ba kjente og kjære til feiring, var det ikke alle som overholdt reglene og hun fikk besøk av politiet. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Overfor kanalen minnes fremdeles Jørgine nederlaget, og påpeker at hun ikke har lagt det bak seg.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Massa Vasstrans om den nye jobben, men har foreløpig ikke lykkes med å få en kommentar.

Hele Norges coronakart