Erlend Elias:

Avslører ny jobb

Erlend Elias Bragstad fikk et jobbtilbud han ikke kunne takke nei til.

PROSJEKTMEDARBEIDER: Erlend Elias har kapret ny jobb - en viktig jobb, mener han. Foto: Tore Skaar
PROSJEKTMEDARBEIDER: Erlend Elias har kapret ny jobb - en viktig jobb, mener han. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at tv-profil og stylist Erlend Elias Bragstad (38) ofte har mange baller i luften. Det betyr imidlertid ikke at han ikke har plass til noen fler.

Overfor Dagbladet kan han nemlig avsløre at han har kapret ny jobb etter å ha fått et tilbud han ikke kunne takke nei til. I begynnelsen av denne måneden startet han som prosjektmedarbeider i Stiftelsen Kirkens Bymisjon Tromsø.

- Vanskelig å vokse opp

Her skal han jobbe i et selvtillitsprosjekt rettet mot ungdom i Tromsø og Kirkenes, noe Erlend Elias mener er en tillitserklæring i seg selv.

- Jeg har hatt mine nedturer som jeg har kommet meg opp fra, jeg var helt nede, men jobbet beinhardt for å bli den jeg hadde mål om å bli, forteller han, og legger til:

- Jeg er også veldig opptatt av ungdom og unge voksne. Det finnes utrolig mange ytre faktorer som gjør det mye vanskeligere å vokse opp nå enn da jeg vokste opp.

TOK GREP: Etter et tungt fjorår for Erlend Elias, tok han tilslutt grep om helsa. Og med et bedre indre og ytre, er det også lettere å date. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød løper Vis mer

38-åringen tror sosiale medier kan føre med seg mye positivt, men at det også kan gjøre at de som har det vondt og de som føler seg utenfor, kan få det enda verre av sosiale medier.

- Jeg skal være med å starte et samlingssted hvor man kan møtes og snakke ut. En fantastisk mulighet, mener Erlend Elias, som legger til at pandemien etterhvert gjør det mulig for ham å tilbringe mye tid fysisk til stede.

- Jeg er jo best når jeg er til stede, fortsetter han.

- Nært hjertet mitt

Kjendisstylisten skal i førsteomgang være en del av prosjektet ut året.

- Det er fint at man kan få gjøre noe som er så nært hjertet mitt, samtidig som jeg kan gjøre andre ting jeg elsker. Jeg får det beste av to verdener med å få hjelpe andre, sier han, og avslører mottoet sitt:

«Man kan ikke kopiere andre, men man kan la seg inspirere».

BLIR RASENDE: I Viafree-serien «Helt ærlig», klarer Erlend Elias å hisse opp lillebroren Erik Sæter. Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Daglig leder i stiftelsen, Ann Karina Sogge, sier i en pressemelding at det er en glede å styrke organisasjons arbeid rettet mot barn, ungdom og familier gjennom Erlend Elias’ kompetanse.

Erlend Elias har reist rundt i flere år med foredrag om identitet og om det å være god nok, med fokus på at alle er unike. Å få bli del av dette prosjektet synes han derfor er stort, og ser fram til resten av reisen.

Det var avisa Nordlys som først omtalte saken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer