Prinsesse Marie:

Avslører ny jobb

Prinsesse Marie gir ektemannen selskap.

NY JOBB: Prinsesse Marie har fått ny jobb i Paris. Her med prins Joachim i Oslo i 2017. Foto: Jon Olav Nesvold/NTB
NY JOBB: Prinsesse Marie har fått ny jobb i Paris. Her med prins Joachim i Oslo i 2017. Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I august for drøye to år siden flyttet prins Joachim (52) og prinsesse Marie (45) til Frankrike sammen med sine to felles barn prins Henrik (12) og prinsesse Athena (9).

Der skal Joachim til å begynne med ta landets høyest rangerte militære lederutdannelse, men nå kan det danske kongehuset avsløre at også prinsesse Marie har kapret ny jobb.

Ifølge pressemeldingen skal prinsessen etter to år i Paris jobbe ved den danske ambassaden i den franske hovedstaden som «spesiell kulturrepresentant».

- Stolt

Den 45 år gamle prinsessen starter i den nye jobben allerede fredag 1. oktober.

- Jeg er både stolt og beæret over å få muligheten til å inngå i det nye satsningsområdet. Oppgavebeskrivelsen faller innenfor det fokus som jeg de seinere åra har samarbeidet med med danske og franske aktører, og min familie og jeg er nå kommet godt på plass i Paris. Så det er perfekt timing, sier Marie i pressemeldingen.

Videre forteller prinsessen at det var helt naturlig for henne å takke ja til denne muligheten, og at hun ser fram til sin nye rolle.

Prinseparet flyttet i utgangspunktet bare midlertidig til Frankrike, men i et større intervju med Billed Bladet har de derimot sagt at de ikke utelukker å flytte permanent til utlandet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer