Silje Sandmæl:

Avslører ny jobb

Forbrukerøkonomen går til TV 2.

NY JOBB: Forbrukerøkonom og programleder Silje Sandmæl melder overgang til TV 2. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NY JOBB: Forbrukerøkonom og programleder Silje Sandmæl melder overgang til TV 2. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forbrukerøkonom og programleder Silje Sandmæl (43) har i en årrekke hjulpet nordmenn i økonomisk knipe, både gjennom «Luksusfellen» og «I lomma på Silje» på TV3, samt gjennom jobben i DNB.

Nå er imidlertid den hardtarbeidende 43-åringen klar for å ta fatt på nye oppgaver i en annen tv-kanal.

Hun går nemlig nå fra NENT til TV 2.

ARTIG AVSLØRING: Silje Sandmæl deler om ei tid hun ikke hadde like mye i lommeboka, noe som førte til valg hun den dag i dag ikke er like stolt av. Foto/video: Tore Meek / NTB / TV 2 Vis mer

Ny jobb

Det kommer frem i en pressemelding. Sandmæl vil fremdeles fortsette i jobben som forbrukerøkonom i DNB.

- Jeg har i mange år vært en gjest hos «God morgen Norge» og i TV 2 Nyhetskanalen, så nå gleder jeg meg veldig til å bli en del av TV 2-familien, sier hun.

Det er foreløpig ukjent hva 43-åringen skal gjøre for mediehuset, men det er ingen tvil om at det fremdeles ligger i økonomilandskapet.

- Jeg kan jo røpe at vi skal lage innhold som vil gjøre folk nysgjerrig og gira på å gjøre endringer i sin egen økonomi, sier Sandmæl.

HEMMELIG TALENT: Silje Sandmæl er best kjent for sin økonomiske sans, men i ungdommen var det helt andre talenter som sto i fokus. En gang i tiden var hun nemlig tagger, noe hun viser hos «En kveld hos Kloppen». Video: TV 2 Vis mer

- Stolte og glade

Det er heller ingen tvil om at forbrukerøkonomen vil bli tatt imot med åpne armer i det nye mediehuset.

- I TV 2 er vi stolte og glade for at Silje Sandmæl nå er i våre rekker. Hennes kombinasjon av solid formidlingsevne og fagkunnskap har gjort henne til en favoritt blant tv-seerne - både som programleder, men også som en fagperson som seerne stoler på, sier TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen.

- Vi gleder oss til å trekke veksler på Siljes kompetanse og jobbe med henne fremover på TV 2s flater.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer