Ulf Lundell:

Avslører ny kjæreste (37) - får refs

Rockestjernas nye forhold får spesielt én til å reagere kraftig.

NY KJÆRESTE: Ulf Lundell er en folkekjær artist i Sverige. Nylig ble det kjent at han har fått seg en 34 år yngre kjæreste. Foto: Pontus Lundahl / NTB
NY KJÆRESTE: Ulf Lundell er en folkekjær artist i Sverige. Nylig ble det kjent at han har fått seg en 34 år yngre kjæreste. Foto: Pontus Lundahl / NTB Vis mer
Publisert

Onsdag ble det kjent at den svenske rockeren Ulf Lundell (71) har funnet kjærligheten med den 34 år yngre PR-konsulenten og tidligere journalisten Ninna Prage (37).

Forholdet er det sistnevnte som bekrefter i en melding til svenske Expressen.

«Det stemmer at vi er i et forhold. Utover det har jeg ingen kommentar», skriver han.

Rockestjerna har tidligere vært gift tre ganger, seinest med Sofia Lundell (45). Prage har på sin side tidligere vært i et forhold med blant andre skuespilleren Örjan Ramberg (73).

Dobbeltmoralsk

En annen kjent svenske, nemlig den bestselgende krimforfatteren Camilla Läckberg (46), har også fått med seg nyheten om «Uffes» nye kjæreste. Hun er ikke videre imponert.

Årsaken til det er at Lundell i sitt memoar «Vardager» omtalte Läckbergs ektemann som en «boytoy». Läckberg har vært gift med 13 år yngre Simon Sköld siden 2017.

IKKE LETT: David Eriksen hadde ikke trodd at en kaffe med Hedvig skulle lede til et tre år langt forhold. Nå får seerne bli enda bedre kjent med manageren, kjæresten og familien hans. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

I et innlegg på Instagram raser hun mot 71-åringen, og kaller han blant annet «dobbeltmoralsk».

«KLARER ikke slutte å le», begynner hun.

«Har kalt det dobbeltmoralsk før (siden Ulf Lundell også var kjæreste med en yngre kvinne tidligere, journ.anm.), når Ulf Lundell i boka hans kaller min 13 år yngre ektemann en lekegutt», skriver forfatteren under bilder av flere avisartikler, og fortsetter:

«Og nå ... nå har Uffe møtt en ny kvinne ... som er ... trommevirvel ... 34 år yngre!!!!».

Videre forklarer Läckberg at hun oppfatter at Lundell mener det er greit for menn, men ikke kvinner, å finne seg yngre kjærester.

«Hva er det med disse gubbene som har NULL selvinnsikt», spør hun.

SINNA: Den svenske forfatteren Camilla Läckberg raser mot rockestjernas nye forhold. Foto: Claudio Bresciani / TT / NTB
SINNA: Den svenske forfatteren Camilla Läckberg raser mot rockestjernas nye forhold. Foto: Claudio Bresciani / TT / NTB Vis mer

Innlegget har høstet flere kommentarer, der mange ser ut til å være enig med Läckberg. Selv har Lundell foreløpig ikke besvart Läckbergs utspill.

Slitt med alkohol

Det har også tidligere stormet rundt den populære rockeartisten. I 2019 ble han tiltalt for fyllekjøring.

Ifølge Expressen hadde den folkekjære stjerna satt seg bak rattet etter å ha drukket alkohol, og ble seinere observert av et vitne som skal ha tipset politiet om hendelsen. Kort tid etterpå besluttet politiet å inndra Lundells førerkort.

FYLLEANGST: Pål Tøien, bedre kjent som «Onkelp», snakker om digital fylleangst i denne ukens episode av «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Prøvene som ble tatt viste at Ulf Lundell hadde en promille på 1,5. I Sverige går grensen for grov fyllekjøring ved 1,0 promille, og lovbruddet har en øvre strafferamme på to års fengsel.

ALKOHOL: Ulf Lundell har tidligere innrømmet at han har hatt alkoholproblemer. Foto: Cornelius Poppe / NTB
ALKOHOL: Ulf Lundell har tidligere innrømmet at han har hatt alkoholproblemer. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer

I et stort intervju med Aftonbladet samme år erkjente Lundell at han har slitt med alkoholproblemer.

- Det er en lang, lang, lang historie. Drakk fram til 1987, begynte i avrusning, var nykter i 19 år, reiste til Cuba og tok en drink på La Flortidita. Begynte å drikke igjen i ni år. Slik ser det ut. Er det noe jeg er ekspert på, så er det alkohol, fortalte han åpenhjertig.

Lundell ville snu fyllekjøringen til noe positivt.

- Fyllekjøringen var et skikkelig bunnpunkt, men jeg må snu det til noe positivt, sa han i intervjuet.

Og det så det ut til at han har gjort.

- Etter fyllekjøringen tidligere i år, har jeg selvfølgelig latt alkoholen være, fortalte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer