Hanne Sørvaag:

Avslører ny kjæreste

Lykken smiler for artist Hanne Sørvaag (40).

OM STJERNEKAMP: Artist og låtskriver Hanne Sørvaag er klar for «Stjernekamp» til høsten, men dette er ikke første sesongen hun har blitt spurt om å delta. Video: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Hanne Sørvaag (40) har funnet kjærligheten på ny. Det bekrefter hun i tirsdagens utgave av Se og Hør.

Den folkekjære artisten ønsker ikke å røpe altfor mye om hvem den nye flammen er, men hun viste ham stolt fram på premieren på showet «Julegleder» i Tønsberg for kort tid siden.

- Dette er Thomas, kjæresten min, fortalte en ordknapp Hanne Sørvaag til Se og Hør da ukebladet møtte det forelskede paret.

40-åringen ville imidlertid ikke si noe om hvordan de møttes eller hvor lenge de har vært sammen. I et intervju med VG i februar hintet Sørvaag riktignok om at hun har hatt hell i kjærlighetslivet den siste tida.

- Det går bedre etter fylte 40, men noe særlig mer kan jeg ikke si. Jeg har lært fra tidligere at det ikke hjelper på kjærlighetslivet å si for mye om det til mediene. Men la meg være litt kryptisk og si at jeg har fått en fin start på 40-åra, sa artisten da.

Hjertesorg

Hanne Sørvaag har tidligere snakket åpent om sin langvarige tilværelse som singel i intervjuer med mediene, og 40-åringen har uttalt at hun har trivdes godt uten kjæreste.

FORELSKET: Hanne Sørvaag avslører sin nye kjæreste i tirsdagens utgave av Se og Hør. Faksimile: Se og Hør
FORELSKET: Hanne Sørvaag avslører sin nye kjæreste i tirsdagens utgave av Se og Hør. Faksimile: Se og Hør Vis mer

- Jeg kan kompromisse på noen ting, men aldri i kjærligheten. Og jeg trives godt som singel. Jeg er flink på det, skrev popstjernen på sin hjemmeside i 2016.

FORELSKET: Hanne Sørvaag bekrefter at hun har fått kjæreste, etter å ha vært singel en lang periode. Foto: Thomas Andersen / TV 2
FORELSKET: Hanne Sørvaag bekrefter at hun har fått kjæreste, etter å ha vært singel en lang periode. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

I et intervju med VG samme år fortalte 40-åringen imidlertid at det lå mer bak hennes langvarige singelliv.

For femten år siden forlot hennes daværende kjæreste henne - noe hun siden ikke klarte å glemme, røpet hun til avisa.

- Vi hadde bare vært sammen i et halvt år, men ingenting er som den første gangen. Jeg lurer på om jeg ga bort hjertet mitt og aldri helt fikk det tilbake. Man blir litt redd for å kaste seg ut i det igjen. De viktigste låtene mine baserer seg på dette, sa hun til VG, og la til:

- Selv om jeg i dag kanskje ikke tror det skulle blitt oss, gjorde det veldig sterkt inntrykk. Den gangen var jeg klar for bryllup i Las Vegas - noe jeg aldri har vært siden.

Tidligere har den talentfulle sangeren og låtskriveren fortalt til Se og Hør at hun er klar på hvilke krav hun har til en framtidig kjæreste.

- Nå er det viktig for meg at han er snill og en man kan regne med. Litt dølt, men sånn er det blitt, sa hun til ukebladet i 2016.

Hanne Sørvaag og Egor Filipenko vant Skal vi danse 2012. Video: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer