Hanna-Martine Slåttland Baller:

Avslører ny kjæreste

YouTube-stjerna har funnet kjærligheten på ny.

NY KJÆRESTE: I et innlegg på Instagram røper Hanna-Martine Slåttland Baller at hun har funnet kjærligheten. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
NY KJÆRESTE: I et innlegg på Instagram røper Hanna-Martine Slåttland Baller at hun har funnet kjærligheten. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «Farmen kjendis»-profil og Youtuber Hanna-Martine Slåttland Baller (21) avslører i et innlegg på Instagram at hun har fått seg kjæreste. Innlegget viser Slåttland Baller kline til med en ukjent fyr.

Det var VG som først omtalte saken.

Når Dagbladet tar kontakt med Youtuberen bekrefter hun at hun har funnet kjærligheten på ny.

- Jeg har det veldig bra for tida. Det stemmer at jeg har fått meg kjæreste, og vi har blitt enige om at navnet hans holdes privat, da han ikke ønsker å være en offentlig person, sier 21-åringen.

Tok slutt

Kjærestenyheten kommer nesten ett år etter at 21-åringen avslørte at hun og sin daværende kjæreste Anders Dahle hadde gått hver til sitt.

«Jeg er så stolt over oss og alt vi har vært for hverandre de siste åra. I tida som kommer skal vi elske hverandre som venner», skrev hun den gang i et innlegg på Instagram.

Slåttland Baller og Dahle hadde vært i et forhold i fem år, og hadde bodd sammen i halvannet år da bruddet ble kjent. Influenseren oppga imidlertid ingen grunn til bruddet i Instagram-innlegget.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Vis mer

21-åringen avsluttet innlegget med:

«Håper virkelig at dere respekterer at det er sårt og vanskelig, og at jeg ikke kommer til å snakke noe eller svare på noe rundt det».

«Farmen kjendis» var nok manges første møte med YouTuberen, selv om hun allerede i flere år har hatt en lojal fanskare på nettet med blant annet 150 000 følgere på Instagram.

Under deltakelsen i TV2-programmet kom hun godt inn i gruppa, ble godt likt av de andre og gjorde en god figur i det som har blitt et av TV 2s mest populære programmer.

Endte på sykehus

Mange lot seg nok overraske da Slåttland Baller ble skadet i programmet. Hun endte nemlig på sykehus etter et møte med ei ku.

- Jeg ble veldig glad i dyra, og ville ta en stor rolle der så langt det lot seg gjøre, sa hun til Dagbladet den gang, og la til at hun en kveld på gården skulle ta over melkinga av kyrne og at feil skovalg førte til at hun måtte sendes ut av gården.

TILKALTE HJELP: Etter å ha blitt tatt hånd om på gården heiste deltakerne det røde flagget og tilkalte legehjelp. Foto: Alex Iversen / TV 2
TILKALTE HJELP: Etter å ha blitt tatt hånd om på gården heiste deltakerne det røde flagget og tilkalte legehjelp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg tok bare på meg joggesko, og akkurat den kvelden hvor jeg ikke tok på meg vernesko, ble jeg tråkka på av den drektige kua, la hun til.

Slåttland Baller kjente et voldsomt trykk på venstre fot og var sikker på at noe i foten var brukket.

«POSTER GIRL»: Zara Larsson snakker om ny musikk, Kygo og den nye kjæresten, som dukker opp i en fersk musikkvideo. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi måtte heise det røde flagget og kontakte lege. Jeg ble sendt på sykehus, avslørte hun.

På sykehuset måtte hun sitte i rullestol, og klarte ikke tråkke ned på foten. Dagen etter fikk hun imidlertid gladmeldingen om at det ikke var brudd, men at hun var kraftig forslått.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer